Åker iväg nu

hwjsan hoppsan. jag åker iväg nu. kommer hem igen på torsdag och pker sen igen på fredag. kommer därför inte kunna skriva på nån vecka. tragiskt eller hur?? iljas kommer dö av l'ngtan att få läsa min blogg.
tågresan kommer nog bli ganska trevlig, mamma har tro det eller ej, köpt en 2 liters coca cola!!! :O oh my... och så har vi choklad med jordaubbar i och sån där skitgod skinka. mums filibabba. ni kanse inte tror det man jag kommer faktiakt klara mig utan datorn ganska länge. wow!!
 
ha det jätte bra allisammans

puss o kram//Agnes<3

JOGGAT!!!

hejsan hoppsan, har varit ute o joggat igen idag. tjoho, jag lycas!! jag joggade igår oxå. det ärfaktiskt ganska skönt :D. sen när man kommer hem känner man sig bra oxå. heheh. 
jag har funderat lite när det gäller skolan. jag ska nog anstränga mig lite mer i 8an. faktiskt. typ ta bättre anteckningar o sånt. och så ska jag ansträng mig mer på gympan. 110% lixom. hhehe. inte larva mig så mkt, jag vill få bra betyg. faktiskt. och jag ska plugga bra till varje prov. nu får jag nog sluta så jag inte tar i för mkt, men aja, jag ska försöka iaf xD

puss o kram//Agnes<3



smält hjärna

min hjärna har defenitivt smält. jag kände plötsligt att jag inte kunde nån franska så jag satte mig ner o började plugga!! haha, mitt på sommarlovet. trevligt... det gick faktiskt inte så bra. har typ  glömt bort massa viktiga saker och fuskade hela tiden, kollade i facit mm. hehe. sen orkade jag inte göra det mer så jag satte mig och började skriva. efter 4 sidor för hand blev min hand lite trött så jag slutade. ska snart börja igen. skitkul faktiskt!! förutom att man typ inte ser vad jag skriver, men och? det är ändå bara jag som ska läsa det.

skrev precis ett ganska långt, hehe, medelande till vanja på facebook. vi ska ju på kolla tillsammans. skojskojskojskoj. jag längtar. Dagen med stort D. the day. jajja, kul ska det iaf bli. men tyvärr såg det inte ut att finnas några snygga killar, synd. suck, jag överlever väl ändå xD.

puss o kram//Agnes<3

ps. jag skriver typ väldigt snabbt på datorn nu och kan photoshop ganska bra, känner mig stolt ;D hehe...


hur vet man om den smält?? xP

SÅÅ VAAAARMT!!!!

omhmygod, det är såå vamt!! jag blir helt trött och konstig i värmen. idag har jag faktiskt suttit väldigt mycket framför datan :O oh no, jag får skärpa mig i morgon. men jag läste 7(!) böcker förra veckan. hahah, jag är boknörd. min brorsa och jag har gjort hrm.. lite... hrm konstiga filmer. jag tror faktiskt inte jag lägger upp dom. för ert eget bästa... hhehe. jag kan ibland bli ganska omogen med paul, iof är jag det ganska ofta, hehe, men med paul blir jag lite extra.
paul åker skatebord. jag vill oxå göra det. jag kan inte. han kan. det skulle jag faktiskt vilja kunna. det ser så c00lt ut när man hoppar o gör alla trix o sånt. fett skoj jue.
har ganka långa naglar nu!!!! :D *lycklig*

puss o kram//Agnes<3

Åker imorgon :D

hejsan, jag åker i morgon och kommer nog inte skriva på bloggen fören på torsdag.  omg, hur ska min a 10 läsare klara sig?? :O å juste, igår hade jag bara 8 besökare. skaandaaal. jag vill ha typ 100, hilda min kompis har  60 besökare varje dag. hon har bloggat väldigt länge och skriver bra så det är inte så konstigt. 
byw, jag kollade på hur mkt min blogg var värd. 2005kr, :O OHMYGOD. hehe inte så bra men ändåååå.

puss o kram//AGnes<3

Nya kläder :D

hejsan, här kommer bilderna på mina nyköpta kläder :)


topp/kjol indiska 49,50kr       kjol åhlens 149kr


oj shit, blev nåt onstigt med bilden, fick ett V på linnet :S jaja
indiska, vet inte hur mkt det kostade


vitt linne med knappar indiska, vet ej hur mkt det kostade
svart kjol/topp indiska 49,50kr :D

puss o kram//Agnes<3

SHoppat kläder :)

hrjsanhoppsan. jag sitter med pappas dator nu eftersom internet av nån anledning inte funkarpå min :S jag gillar inte tangenterna på pappas dator så det kanske blir lite fel då o då. hehe. jag mår inte så bra, har tyo ont ihuvudet och är yr. solsting? xP kanske. var som sagt på stan idag,trevligt. köpte två linnen, en kjol och en top/kjol, hahah, använder den som både och. jag kan tyvärr inte ladda upp bilderna på denna dator men ni får dom i morgon :D yuippie. är ändå på ganska glatt humör för att må lite dåligt. haha, har läst 5 o en halv bok denna vecka  :O hahah. jag är en boknörd. äntligen har jag börjat läsa som en tok igen. ganska trevligt, sitter inte så mkt framför datan då. ´det går inget roligt på tv idag, fett synd.
idagfixade jag pappas nnya blogg. hahah, han fattar typ ingenting och blev överlycklig när det hade varit två besökare :) hohohihihahahhuhuheheh. jag skrattar lite till. MWAHAHOHSUOAHIAHAIpåtrpw... ojojoj, jag har defenetivt fått solsting... xD

puss o kram//AGnes<3

Shoppa i daaaaaaaaaag

hejhej, ska gå på stan lite med pappa och syster siri idag :). vi ska köpa kläädeeeer :O omg. i natt smsade iljas och valter mig. HA jag vaknade inte :D yay. sen vet jaginte riktigt vrf men jag vaknade 7 på morgonen och var skitpigg. så jag smsade tillbaka. har intefått nåt svar... men sen somtur var somnade jag om igen. trevligt värre :)
jag fick faktiskt 10 besökare igår :O oh my, det är ganska bra. jag hade ju inga vid typ lunch. heh.
nån som vet hur det där med rss funkar?? jag skulle vilja ha min blogg på bloglovin men datorn verkar sakna rss. hmm... jobbigt...
jag är faktiskt redan klar!! har duschat o klätt mig mm. oh yeah.fast jag glömde allt mitt smink hos mamma,fett synd D: vad ska jag gööraaaa?? haha jag klara mig nog endag utan smink. får vi hoppas... heheh.

puss o kram//Agnes<3 

England - Sverige,fotboll är trist...

hej<3 fotboll är skittrist. faktiskt. och det bli inte roliga när england gör mål efter 2 minuter. blää. jag är med min 2åriga brorsa, hanär skitgulliig och stammar lite. hehe,enjobbig sak är jag jag oxå har börjat göra det!! jobbigtvärre. jag vill inte stamma! Märker ni att min mellanslagstangent inte riktiigt funkar. detär oxå jobbig... hehe. jag tog fästingspruta i går som ni vet och har fortfarande lite ont i armen, dock kittlas det inte längre xD jag var ute i tengan i dag o läste och blevsåklart ganska brun. har faktiskt ett märke där plåstret suttit!! tog bort det för ett tag sen. haha jag bler ganska snabbt brun :D trevlans :) nufår ni faktiskt ta o kommentera, jag skriver inte bara för nöjesskull!! hehe joo... men ändå, det skulle vara roliga om nån kommenterade :)

puss o kram//Agnes<3

Skandaaal

jag har inte haft nån besökare än idag, omg. jag måste kommentera lite folks bloggar tror jag :) hheh. 

puss o kram//AGnes<3

Olagligt? :S

hej, hehe, iljas har laddat ner sims 3 åt mig :S omg det känns inte så bra faktiskt :S omg i am olaglig! :O

vad att göra?

vad ska man hitta på på sommarlovet när ingen är hemma? känns som jag har gjort allt... ska nog till biblan i morgon o låna lite fler böcker. jävlar vad fort dom tar slut!! har läst 3 böcker denna vecka! och inte särskilt tunna heller... jag vet inte riktigt vad jag vill låna, typ massa ganska lätta och korta böcker. orkar itne ta mig igenom nån tjock komplicerad bok nu.
MEN JUSTE, kom ju på att jag gjort massa saker idag!!! :O
först vaknade jag(!!), sen gick jag o mamma till ringen en liten stund. typ allt är stängt... ajaj, sen åkte jag till tandläkaren och fixa min tandställning. den hade gått sönder, heheh...  sen åkte jag hem, eller nej det gjorde jag inte, jag åkte o träffade moa o vi satt typ i tengan o pratade o solade. trevligt. sen stack ajg ivåg i 10 minuter o tog spruta mot TBE eller nåt.. vårdcentralen ligger skitnära så det fick fort. sen kom jag tillbax o vi snackade lite till. sen gick vi hem till mig o sen gick hon hem. MINA SISTA SOLGLASÖGON ÄR SÖÖNDEEEER OMG FETT SYND. 
det kittlas i min arm och jag är lite öm där, så ibland råkar jag fnissa till lite när det kittlas för mkt. hehe


puss o kram//Agnes<3

the sims 3

Hejsan, hehe skrev nyss ett inlägg jag vet med det kändes inte som nåt vidare bra... jag funderar på att köpa sims 3, det är ju kul att ha det. sen är det väl nån grej på spelaffären "game"  att om man lämnar in sims 2 med två "tilllägspaket", whatever det heter, så får man sims 3 till halv priset? tror jag såg det nånstan, får hoppas att det är sant. 
omg jag vill ha marabous nya choklad med jordgubbar!!! me love marabou, och me love jordgubbar. kan det bli bättre? knappast....

puss o kram//Agnes<3

sims3_182911.jpg

kanske mitt snart??<3


c00lt

vet ni? jag vet vem thåströms dotter är. hon går i min förra skola. eller gick, hon slutade 9an nu tror jag. det är c00lt. inte att hon slutar 9an. utan det att hon är thåströms dotter. 
det är så varmt ute. 
och vet ni? jag har ny pjamas. den är grön. och gul, och har vita ekorrar. jag älskar den.
och vet ni? jag ska börja köpa mer secondhand. för jag har inte mycket pengar. och jag vill ha roliga shorts. och klänningar.
och vet ni? jag älskar spotify och taylor momsen. hon har fina kläder.
och vet ni? jag orkar inte berätta mer.

puss o kram//Agnes<3

det underbara mönstret på min nya pjaamaaas :D me like<3

Tillbaka, har fan bara suttit en timma framför datan idag tror jag!! :O

tjolahopp, jag har inte suttit så mkt framför datan idag som jag brukar!!! *stooooooooooolt* jag har läst och solat istället. underbaaart. jag har ganska bruna ben nu faktiskt och väldigt brun rygg, hehe kanske lite röd... men jaja det försvinner väl. 
sitter o ser på rallybrudar nu. den går på canal+ som alla andra filmer jag ser. me<3canal+. jag ser en film varje morgon. i morse var det en som handlade väldigt mkt om robotar, orkar inte förklara. eller typ... en robot och en människa blev kompisar och förhindrade att hela människosläktet utrotades. gr8 :D haha. 

btw, jag har ett nytt namn för plaskdammen utanför mig, pöleeeen. trevligt. 
och juste vet ni vad? jenoa som är kompis med paow går i min förra skola, hehe, inte så c00lt men jaja. vad ska jag annars blogga om då?


puss o kram//Agnes<3

läs min bloooooooooooooogg<3

hej, vet ni en sak? den där "braiga" datametoden jag berättade om igår funkade tyvärr inte... SÅ NU HAR JAG EN NY METOD!!! :O :D jag får bara sitta med datorn efter klockan 9 på kvällen. det går faktiskt bra!! omg jag har inte använt datorn på hela dagen fören nu. jag är stolt över mig själv!! höhö nääee... helt skulle jag inte vilja sitta alls. eller jo, lite ibland typ. men inte varje dag. fan vad lycklig jag blev nu. har haft 12 besökare på bloggen i dag!! :O OMG fett bra. hahah, kanske inte men det är bra för mig. jag brukar ha kring 7 och 12 är ju 5 fler är 7 så... gr8.
haha sitter o skrattar åt nån ica reklam som går på tv. jag ÄLSKAAAR dom, haha min humor typ.
btw!!! JAG BITER INTE PÅ NAGLARNA LÄNGRE JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR FAN VA BRAAAAAAAAA. hehe trevligt.... jag har gjort det sen typ 3an men nu, DET ÄR BORTA!!!! pga av mina lösnaglar :D har tagit bort dom nu, orkade ha dom. det gick bara sönder och sån skit.

puss o kram//Agnes<3


yeeaaaaaah

omg min kompis är hemma i några timmar!! :O måste träffa henne!!!!

Nytt sätt att sitta lagom tid vid datorn

jag har kommit på en skitbra ide :O hehe, hoppas jag kan hålla mig till det oxå... nämligen som så att jag inte får ladda datorn utom på nätterna. så idag var dataorn bara halvladdat och det betyder att jag kunde sitta i 1,49 tim, trevligt. det är faktiskt inte så mkt. nu har jag bara 31 minuter kvar.
hilda har fått sims 3, *avundsjukavundsjukavundsjuk*. har inte så mkt mer att blogga om nu så jag avslutar blogginlägget här och nu. punkt slut.

puss o kram//Agnes<3


hur coolt skulle det inte vara att ha nån av dessa tapeter i rummet? haha ganska udda... www.photowall.se







den här med nyckelpigan är helt underbar tkr jag, haha

i want candy

shaa, har legat i parken utanför mig o läst i typ två och en halv timme, jag brukar inte gilla det men idag var det bara skönt. har nu läst klart "tillsammans är an mindre ensam". skitbraaaaaa!!! :D jag tyckte inte så mkt om den i början men sen när dom hade flyttat ihop tog den fart! tycker att hon som spelar camille i filmen, kommer inte ihåg vad hon heter :S, passar skitbra som rollen (inget taskigt!!) !! mager, kort hår och allmänt ömtålig. lite som att hon kan gå av.

jag blir så arg på att man inte kan premumerera på min blogg på bloglovin!! :@ det är ju så man får regelbundna besökare. och det skulle vara väldigt kul om jag fick lite fler... hmpf, jaja det kanske fixar sig nån gång...

puss o kram//Agnes<3


haha gammal bild på mig o klara, hon dödar mig nog om hon ser den. hehe, tur at hon inte är i stan då xD

vad ska man göra i dag då?

vad ska man göra idag då? har precis ätit frukost och ligger i soffan o kollar på nån dansk thriller, omg, haha låter det spännande? den är ganska dålig.
nästan ingen av mina kompisar är hemma, trist. jag vill inte ligga i soffan o slappa hela dan. aja, ser väl klart filmen och går ut sen. nån promenad eller nåt, kanske joggar. vet inte riktigt... 

puss o kram//Agnes<3

Flytta hemifrån, för tidigt eller vad? hehe

vet ni en sak? jag har plötsligt fått nåt infall där jag vill flytta hemifrån. hmm... lite tidigt kanske, men plötsligt känns det inte bara komplicerat utan bara kul. eller kanske inte bara, men kul iaf ;D jag vill ha mycket växter, vita golv, vita väggar fast kanske nån fin tapet på en vägg fondtapet kanske?, köket ska vara i vardagsrummet det blir så trevligt då, helst ganska högt i tak och inte så jätte stor lägenhet. 1a eller 2a typ. det skulle vara perfekt. 

puss o kram//agnes<3



ny design nu, inte klar än men vad tycks om headern??

halloj, är nu klar med min header, blev såklart inte särskilt nöjd... håller oxå på att fixa till resten.  har ni sett den underbara och lärorika filmen "marie antoinette", jag såg den för ganska längesen och blev totalt blixtförälskad i den. Den visades på canal+ igår och jag satt så klart som fastklistrad framför tvn. Den är så vackert gjort, alla miljöer och sånt. hehe jag gillar ganska konstiga och vackra filmer, som "the royal tenenbaums" ÄR KÄR I DEN!!!!! den sprider ett härligt moln av depression omkring sig, helt underbart. älskar verkligen dottern som röker i smyg och har gjort det i 22 år. UNDERBARTUNDERBARTUNDERBART. Kan det bli bättre?? oh my, knappast... sen hmmm... vad gillar jag mer för filmer? måste tänka efter lite... jo juste JUNO!!! men den älskar väl alla?? :O den är bäääääst, INGEN PROTEST!!! ojojoj vad jag tar i, men vad annars? jag kan inte hålla det inom mig heeh. har sett juno 10 ggr tror jag, ganska mkt. men den blir aldrig dålig!!!!! den är MAGISK OHMYGOD. hehe herre... no shit sherlock. 
ska nog dra mig tillbaka nu och sova lite, nä skoja bha, kommer inte kunna somna än. typiskt, 

jag kunde inte somna i går och fick tyvärr lite sömnpanik, tror jag somnade vid halv 5. men grejen är att när det är så ljust ute så känns det som att solen har gått upp och då blir jag så stressad att jag bara ligger o darrar. trevligt... sen somnade jag iaf. min drömperiod är över nu. det är bara svart när jag sover. ganska skönt faktiskt, jag orkar inte drömma om att klara bli gravid eller liknande. hehe. 
visste ni föresten att när man drömmer så är det hjärnan som rensar upp allt som hänt under dagen?? ganska intressant tycker jag.

puss o kram //Agnes<3


YEAH!!

håller på att göra ny design

hej bloggen, håller på att göra om lite nu så det är skitfult, jag vet... :( men sen blir det snyggt! får vi hoppas...

//agnes<3

Hahah här är min och claras skräckfilm xD skiitbra, jag lovar!! :D


//Agnes<3

Videoinlägg med mig och clara

heheeh vi (jag iaf) verkar kanske lite fjortis här... omg, jag kan itne hjälpa det :O 

Puss o kram//agnes

Missförstådd

hmm... hej... typ hela min släkt tror att jag är deppig och "emo". inte till kläderna, men till sättet. liiite fel. jag är bara lite tyst och tandställningen gör så att jag ser ledsen ut så fort jag inte ler. fett synd jue. 
min mascara är slut och jag måste köpa lösnagelborttagningsmedel. omg, fett långt ord :O. men grejen är att jag bara har typ 160 kronor.. hmm.... medlet eller mascaran?? svårt val, tror faktiskt att jag väljer mascaran, hahaha xD jag får köpa de andra nån annan gång.. tror jag ska köpa Niveas nano nåt. ni vet den rosa, i reklamen är det en kille som ska spela biljard och så kommer hon med sina förföriska fransar och äger hela rummet. han stirrar på henne och missar hålet. den kostar typ 130 eller nåt, om jag har tur kan jag kanske köpa medlet oxå... 
btw, wow går ut i morgon så jag får sitta hela natten idag o tokspela. skoj.
min brorsa fick vääärsta c00la grejen!! ett bärbart litet kylskåp, som har radio, ipodspelare, digitelklocka och typ massa mer saker. den är liten och lätt så man kan ta med den ut i parken. omg, fett bra ju. typ ta med cola ut o sola.

puss och kram // Agneees<3

ÄLSKA BJÖRN GUSTAVSSON!!!!






puss och kram // Agnes

REAREAREA!! måste reagera! xP

Shaa! nu ska jag berätta om två saker som har hänt, båda innefattar rea, hehe. 

rea1: idag var jag på stan och eftersom alla butiker typ är rädda för att inte kunna få sina saker sålda så har dom rea!! omg fett bra jue, jag köpte ett par svarta jeans/byxor från cheep monday för 200 kronor, underbart. har slut på pengar hos mamma nu så jag kunde inte köpa mer. fan vad skumt det känns att inte ha några pengar, jag har alltid pengar... men inte nu... :S sen i juli blir det ännu mer rea!!! :O tror tyvärr att jag är på kolla då men hinner nog köpa lite :) oh yeah

rea2: jag går ju i en Litteratur och Drama inriktning, som  det så fint heter, och dit kommer svt ibland när dom söker skådespelare eller liknande. nu sökte dom folk till rea, asså programmet rea. jag anmälde mig såklart och intervjuades  av en tjej som var där. de som de blev intresserade av ska dom ringa i höst för en större intervju. skoj, hoppas hon gillade mig :S

övrigt: idag har jag mest suttit framför datan :S gick upp 8 :D haha min brorsa fyller ju år idag så vi gick upp tidigt o sjöng o åt tårta, marsipan tårta!! älskaaaaa...
han fick ett nintendo ds spel, ett "fodral" till nintendot, fotbollskydd eller nåt sånt.., fotbollstrumpor, fotbolls shorts och en ipod shuffle, omg, jag gav ipoden. jag köpte den för typ ett tag sen men har knappt använt den, som ny alltså! :D han är glad och typ springer runt med skydden o det inomhus. 


mina nya jeans jag köpt, kommer nog alltid ha en tröja över den höga midjan, väldigt sköna


omg det liknar inte mig!! :O

HEJDÅ PUSS O KRAM <3

Naglarna lite sönder D: bilder oxå :D

heej! orkar inte skriva så långt idag, det blir en liten kortis med lite bilder till :) min ena tummnagel har gått sönderlite D: fett synd. jg älskar verkligen lösnaglar!! alla mina ticks försvinner och det är underbart kul att ha dom på sig ´. haha jag är skitlättroad! hehe.. idag var jag med hilda o vi skulle gå på bio men det gick inget bra så vi gick o fikade o kollade i affärer istället. ´det är rea i skitmkt affärer nu, så jag ska köpa ett par svarta byxor, tighta,  skoj
 ojdå det blev nåt knas nu kan inte ladda upp bilderna :S får göra det i morrn om det funkar då. 

hejdå puss o kram<3 //Agnes

Bästa lösnagel lim nån?

Sha, jag blir lite irriterad på att min naglar ramlar av hela tiden. assså lösnaglarna, hehe, inte mina riktiga.Nån som vet något bra och billigt lim som funkar?
just nu sitter jag i soffan och kollar på MTV, treligt värre. ska sen gå på bio men hilda, vet inte vad vi ska se men det blir nog nåt bra.hoppas inte hilda vill se "bakfyllan" eller vad den nu hette. den verkar skitdålig... men dom gör massa reklemo såntför att folk ändåska se den. skandal... vad finns det mer för filmer på bio? hmm...  vet faktiskt inte!! det var längesen jag var på bio.
hos pappa funkar inte mitt kylskåp tyvärr...haha fett synd, men jaja.jag bor mer hos min mamma än min pappa om ni inte har gissat det än. heheh. det blir enklare så, det är ganska jobbigt att flytta med alla saker o stuff, men glömmer alltid något. speciellt jag, hhehe :#, juste jag kommer ihåg i typ...femman.. då slarvade jag bort mina nycklar typ HEEELAAA TIIDEEN!!! det var 7kt jobbigt. men det fanns 3 platser man skulle leta på
1. Koridored utanför klassrummet på bänken.
2. I personalrummet.
3. I klassrummet

trevligt, och vet ni vaaad?? jag HITTADE ALLTID NYKLARNA IGEN!!! lycky meeeh.

Aja, ska dra nu så hejdå!puss o kram<3

Louis Vuitton väska, hur ser man om den är äkta?

hej alla! idag var jag hos pappaoch åt middag med siri, hannah, paul o harry. siri har precis kommet hem från hongkong och  hannah från new york. kul att träffa dom igen!! <3 :D av syster siri fick jag en louis vuitton väska, eller snarare portmonä kanske... :O oh my, jag tror den är äkta men är inte säker. hur kan man se det?? den har en text i sig där det står
Louis Vuitton
PARIS
Made in France

äkta måntro?? jaja, den var fin iaf, ni får bild i morgon, kan inte ladda in bilder i min data hos pappa.
nu framåt kvällen har jag varit väääldigt pratsam o typ snackat med alla men antingen svarade dom inte eller så var dom inte så prathumör. fett synd, jag höll på att explodera. jag kan bli så ibland. hehe...
jag vill ha hundratals besökare, mer om det går. i want to be rich and i want lots of money, i don't care about clever, i don't care about funny. I wanna wear clothes, clothes of diamonds. lite ur Lily allens The fear.


ingenting att göööraaa

heééejsan, jag harngenting att göra just nu så jag bloggar lite xD fan vi kul om bloggen blev känd, då skulle jag typ dööööööö. höhö, jag lät lite teatralisk där. omg, jag kan ett svårt ord :O superteatralisk. oh my... heheh xD hade tänk att gå tll bibblan men vädret känns inte riktigt rätt... jag har ingen bok att läsa för tillfället, får väl tao läsa om nån.. eller nåt. skule vara med ofelia ida men hon åkte till aqvaria med sin syrra istället, dissare... ;P. ofelia har typ väärldens sötaste lillasyster, 3 år tror jag eller 4 kanske? hon heter nora och är typ skiitsöööt, men... hon är i kiss o bajs åldern, hon typ bha: du är en stoor bajskorv HAHAHAHHAHAHAH. haha kul...
hejdååååå se ya later


trevligt, känns verkligen jag... gammal bild xD


trevlig bild från nu :]

Min musik, och min brorsa fyller år :D

Heeej alla! min brorsa fyller år på tisdag, 9 år!! omg, fett skoj jue. fan va kul när jag är typ...17 och han är typ... 13 eller nåt. haha skoj<3. av mig ska han få min gamla ipod, ärligt, han kommer bli överlycklig typ. jag har knappt använt den :S knasigt, men jag gillade den inte. j
jag lyssnar på ganska konstig musik, men skitkonstiga texter :S kolla här vad som finna i min spotify lista:

Lilly Allen
Adiam Dymott
Mika
Miss li
Veronica Maggio
Laleh
Broder Daniel
Lykke Li
Yelle
Britney Spears
My chemical romance
Pink

mest svenska artister faktiskt :S haha, det har jag inte tänkt på. just nu lyssnar jag mest på broder daniel och brittan tror jag.. skoj tack o hej, leverpastej<3 puss o kram alla

Ikea utställningen på liljevalks (stavning?)

hej allihopa! jag sov till halv 11 i dag, låter inte så mkt men för mig är det det. jag kommer nog inte somna fören 2 i natt :S  det gjorde jag denna natt som varit. jag ska dusch nu och sen ska jag mamma o min brorsa gå på pappas ikeautslällning. vernisage, oh my :O trevligt värre. 
nukan jag faktiskt skriva sms med naglarna och detär fortfarande kul att skriva på datan med dom, hehe. jag är så lättroad.

jag skriver mer ikväll :] cya<3



lösnaglar xD

hejsaaan allaihopa. jag har lösnaglar på mig, cooolt vaa? xD hshaha näää. men de gör så att jag inte biter på naglarna eller river upp nagelbanden. smartiiiiiiiii :D det är skit kul att sriva på datan med dom men det blir typ tuuuuuuusen fel och jag kan nästan inte smsa heller...hhaha fett synd
jag sov över hos hilda i natt med alice eå som ni vet.. hilda blev magsjuk o gick upp o spydde mitt i natten. stackars henne!! :( jag o alice mår bra, men hilda ligger nu hemma o är sjuk D: på första veckan av lovet, fett synd...

bara lite kort från mig<3 puss o kraam

ps jag gjorde dom själv!! :O

bilder från skolavslutningen och mina nya naglar :O

hej alla! här kommer bilderna jag lovade er i går :D


från hilda :D
'
söta alice


vi på grönan xD halva hilda ,Mianda ,Agnes o Alice


jag på skolavslutnings dagen ;)


moi


vanja som hoppar xD

puss o kram <3 cya babes

SKolavslutning mm, lite stressigt :S

Hej alla, jag har varit ganska upptagen de senaste dagarne, har inte kunnat skriva :O iof  är jag sålig på att skriva även om det inte är stressigt... jaja xD. nu ska jag berätta:
Skolavslutning: jag hade på mig en vit klänning (bild i morgon, är hos hilda nu). det var väldigt sorligt med skolavslutning, jag grät, omg.  det var väldigt trevligt iaf :D
Nike: på kvällen sov jag över hos nike, vi såg the grudge 2, inte så jätte läskig faktiskt... ganska dåligt gjort oxå... sen gick vi o la oss vid typ halv 12, läste lite manga(?!) klara frågade mig oxå om jag ville följa med till långholmen på kvällen men jag kunde inte. dagen efter var jag med johanna o klara lite, haha jag dissade de andra som var på erikstalsbadet xD. jag skulle egentligen sova över hos johanna men kunde inte pga möte med kollat jag ska på i sommar.
Kollomötet: lite för långt men det ska bli kul att åka :) jag bara funderar över en liten detalj... det är typ skittrångt i båten och när man byter om är typ... alla... där... killar... oxå... hmm. knepigt. jaja.
idag: har jag varit med ofelia, köpt lösnaglar, hahah, med massa små stenar o nagellack till. sen åkte jag hem till hilda o är där fortfarande, ska sova över. det är jag hon o alice eå, the landetgang. omg. vi har typ hoppat stutsmatta o börjat göra en wannabe nigahiga. hehe :#. trevligt värre.

vet ni en ganska hemsk sak? jag testade world of worldcraft och jag är liite fast. jag spelade med emil till klockan 1 igår kväll. asså inte hemma hos honom utan vi möttes på wow. skoj.  men jag vill verkligten inte bli fast!! jag vill typ köpa kläder o smink o sånt :S


har skrivigt ganska mkt nu, hejdåå<3 puss o kram alla!!!


Avslutning i morgon, fatta!! :O

i morgon är det avslutning, herregud!! det har gått så fort! jag har trivts SKITBRA i södermalmsskolan det här året, hoppas nu bara att det fortsätter så ;P hehe, det kommer det nog göra. jag blir ju fan ÅTTA NU!!!!!!!!!!!!!! eller snart iaf.. :D fan va skoj!!!!!
nu lyssnar jag på Miss li, jag ÄLSKAr henne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omg, så trevligt. i det här blogginlägget kommer jag använda väldiiigt många !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ledsen om det stör er men så är jag. jag är utropstecken. så det så. jag kommer typ glömma hur man gör när man skriver under sommarlovet ;D fett synd i sånna fall xP
ni kommer få bild på mig i morgon hur jag ser ut, har tänkt att locka håret, snyggt hoppas jag :] typ sånna här "docklockar", charmigt värre. jag  är SKITLEDSEN över att jag inte bloggar varje deg, men jag orkar helt enkelt inte. hehe. eller jag typ tånker hela tiden att jag ska göra det lite senare o till slut så hinnar jag intE...

PUSS O KRAM!!!!!!!! <3

COOLIIING!! :O


GRÖNAN; ÅKT INSANE

HEj ALLESAMMANS!!!!!!!! jag har åkt INSANE, fan va c00l jag är. hehe, den var ganska rolig :D. vet ni? i år är första året jag har haft kul på gröna lund. eller i alla fall roligast. förut har jag typ alltid varit feg. hehe väldigt feg. iljas o emil fick mig att åka katapulten TRE GÅNGER. herregud, den var fan läskig. när man typ skjuts upp och känner att man för några sekuner svävar i luften o sen åker ner med en jävla fart, då skrek jag.
på typ alla dom här bilderna dom tar såg jag helt drogad ut, haha fett synd. iljas vågade inte åka insane, FEGIS!!! :P hahahahaha nike var så kort att killen som jobbade där fick lyfta upp hene i den där selen som man satt i, mwahahaa.

nike vann en sån där stor choklad!!! :O men nike är ju så generös, det är inte sant, hon gav typ bort hela för hon har godisförbud. herregud. älskade nike. hon vann skitmkt, men hon hade med mktmktmktmktmtk pengar, :O , 1200 tror jag

hon gjorde slut på allt.... -.- hhahha hon är RIK!!! :O jaja ska gå nu, byebye allasammans, hoppas ni får en bra framtid, pusso kram// er älskade vän Agnes Den Orädde.


Var inte rädd

Var inte rädd. Det finns ett hemligt tecken, 
Ett namn som skyddar dig nu när du går.
Din ensamhet har stränder in mot ljuset. 
Var inte rädd. I sanden finns det spår.

Du är på väg. En dag blir natten vit.
En dag och stjärnor växer ur hans famn.
Var inte rädd. Det finns en mörklagd hamn, 
du ser den inte nu, men färdas dit.

jag älskar denna dikt!!! så fin! jag vet att det inte är hela men dessa verser är bäst. 
idag hade vi VÅRAN SISTA LEKTION, FATTA!!!!!!!!!! det var ett matteprov på allt vi har lärt oss i 7an... men det gick ganska bra tror jag :D, finnemang.sen var jag hos hilda och hoppade stutsmattai typ tusen år. skitkuuuuuuuuuuuul. 
imorgon är det JOGGING och typ BARA JAG kommer JOGGA. alla andra är SLAPPISAR. slappslappslappslappslappslappslapp. 

hejdå puss o kram <3

if you seek Amy

Heheh, ni vet väl hemligheten om "if you seek Amy"?. det som britney spears sjunger i sin låt. alla vet typ men för er som inte vet så kan jag berätta. om man utalar "if you seek amy" så låter det som F U C K me, men engelkt utal på bokstäverna. komplicerat jag vet, men det är meningen med låten... 
IDAG har jag haft svenska o idrott. jag är klar med min novell vi skriver på svenskan *oerhört stolt*. hörde ni det? jag är         K L A R! underbart.
jag har börjat lyssna på britney spears på senare tid, bra faktiskt. jag gillar hennes röst, typ lite datagjord, det låter kul. 

jag orkar inte skriva mkt isag, och inte ladda upp bilder, hejdå!!!!!!!!!!!!!!!!!! cya, puss o kram

RSS 2.0