HUMLEGÅRDEN

Hejsan allesammans! idag var jag i humlegården med typ.... många.... orkar inte räkna upp alla hehe :P Tova hade födelsedags picknik med några från hennnes förra klass o några från vår klass. de från hennes förra klass var skitschyssta!! de är typ rika o bor på östermalm o sånt. men jag gillade verkligen dom!! :D plus att jag får lite feler kompisar på facebook nu oxå(!). har 134 vänner nu tror jag... 
idag är det ju som sagt mors dag, och min mamma tror säkert att jag har glömt bort det, men det HAR JAG ICKE. icke sa nicke. för i mitt rum står det nu enkasse från urban outfitters med en stort M i som man kan hänga upp på väggen typ. HA.
vet ni vad jag hittade igår?? en britney spears affish (hjälp stavning?) som jag tog. hehe den sitter i mitt rum nu :D underbart
.
 PUSS O KRAM


Sommar och sol

hej, idag var det soooooolsken. i <3 solsken. jag var med alice e(!). vi var faktiskt på.... ERIKSTALSBADET och vi badade.... UTOMHUS!!! det var faktiskt ganska kallt :S(alice hälsar att hon INTE tyckte att det var kallt)  men vi badade i typ en timme, kanske inte så länge men aja. nu sitter hon bredvid mig o vi kollar på robinson. och vet ni vad? sen börjar en SKITBRA FILM!!! typ the royal p...blabla.  nåt konstigt. men den är såå bra. jag messar lite med iljas. jaja godntt allesammans, jag ska sova nu.., nä ja skoja baraa. men om några timmar kanske, hehe. hejdå!!! <3 puss o kram alskar er alla... inte... NÄ JAG SKOJA IGEN!!!

kloka ord

Man tar sig inte levande ur livet.

bruna ögon?? med ett klick är dom mina :D

hejsan, tänkte nu försöka få ett par såna där gratislinser, fargadelinser.com

Today is a good day

hejsan hoppsan lillebror. hej, jag heter agnes och jag var född sån. faktiskt. vet ni vad jag gjorde idag? först FRANSKA I TVÅ TIMMAR, sömnfaktor 1000.... sen... bam bam baam... MATTE i EN TIMME. jag gillar matte, faktiskt. det är det inte många osm gör. efter det var det LUNCH, oh my. efter lunchen var det mentorsamtal, och sen var jag med nike, sofia och felix i 4 timmar. det var skitkul, vi pluggde(hehe, vääldigt mkt), sen typ var vi i en park o gungade i en sån där stooor gunga. jag har glömt min mobil i skolan så jag har inga bilder , :S hehe. smartii. aja, sen typ bara låg vi i gräset o snackade. sköönt, det var precis lagom varmt. teehee, jag älskar nigahiga!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9onvD6CkCvc 

jag nynnade på emo sången hela dagen typ. "cus we have some fresh cookies, COOKIES!!! 

hejdå och ha en trevlig forsättning. vi hörs i morgon!!! (ps. du vet väl att du kan PRENUMERERA PÅ MIN BLOGG!!!!! så GöR DET!!)

Hejsan hoppsan lillebror!

HEJHEJ ALLESAMMANS! vad har ni gjort idag då?? jag har varit i, gissa vad, SKOOOLAN (förvånad? :P) jag har haft svenska och idrott idag, BARA, FATTA bara TVÅÅ lektioner. det är ganska sjukt...  och vi brukar i vanliga fall inte ha idrott heller!!?? EN LEKTION!!!!! gr8. i like it.
jag är arg på dig iljas, bara så du vetom du läser detta. du vet varför. 
aja, nu ser jag på världshistoriens BÄSTA PROGRAM!!! PROJEKT RUNWAY, fatta vad bra det är!!! :O omg. jag dööör, jag har sett ALLA avsnitt denna säsong.  förra säsongens vinnare var såå bra, jag gillade honom verkligen, han snackade så mkt och roligt. han sa "fräsigt" till ALLT. det var skiiitakul. 
jag har lite int i huvudet nu så jag stänger ner min data nu!!!
HEJDÅ <3 PUSS O KRAM ALLA

orkar inte lägga upp bilder idag :/ ledsen :(

Vad gör man inte för konsten?

Hello, jag har typ TUUUUUUSEEEEN saker jag måste köpa!?? eller... kanske inte måste.. men VILL iaf :D. idag var jag hos moa, det var skitskoj! :] vi såg twilight(!), typ pratade om massa saker utomhus och åt köttbullar på hennes balkong. :D hehe. jag tänkte göra om bloggen lite, hade tänkt mig den där "oh god i'm so bloody blonde sometimes" som bakgrund typ, hehe, men jag gillar den. seriöst. men aja jag ska fixa lite med det nu så, hejdå puss o kram alla!! <3

 

väskan/påsen jag köpte igår :D

 

jag idag :]

 

 

MOI!!! :D

 


bilder på min brorsa<3

idag var jag lite med min tvååriga brorsa i parken lite :D eller hehe, det kanske inte var såå kul, men  jag tog lite snygga (enligt mig) bilder. vill ni se? jag ska börja ha mer bilder i bloggen jag lovar, hehe, hoppas jag kan hålla det löftet oxå... :S







det fanns lite fler men jag måste äta nu, cya puss o kram :D

BÖRJA BLOGGA IGEN!!!!!!!

NU HAR JAG TAGIT DET VIKTIGA BESLUTET!!! jag ska börja blogga igen!!!!! f1 ql, hoppas jag får många läsare :D njaa... det kommer jag nog inte, hehe, men hoppas kan man ju alltid!
vet ni en sak? igår räknade jag mina småpengar hos mamma. det blev 471 kornor om jag inte minns fel :D jag är ganska nöjd :] tror jag ska köpa en ipod nano snart, kanske nu i helgen. blå eller rosa. vad tycker ni?
iDAG var jag med Clara, käravän Clara, och vi gick o fikade o gick lite på stan. jag köpte en väska/påse från monki som är SKITSÖT!! jag älskar den :)och så köpte jag tre nyckelgrejsimojser oxå från monki, dom är OXÅ SKITSÖTA!! jag lägger in bild i morgon :D
idag var jag blåoch lila klädd, hoppas det var snyggt :S i morgon ska jag vara med HILDUR OCH SMILEY!!!!!!!!!!!!!! skojskojskojskoj. hahahaha klara var sjuk för några dagar sen, halsfluss :(, så hon var hemma från skolan. men iljas hälsade på och två dagar senare låg han hemma med feber o mådde piss. f1 synd. hahah. hehe, jag skrattar åt det men det är faktiskt ganska komiskt :#.
i sommar ska jag kanske sommarjobba på liljevalks där pappa gör en utställning om ikea, skoj.
JAG ÄLSKAR TISDAGAR!!!!!!!! vet ni vaaarför?, lyssna på detta:

15.00 HOUSE!!
20.00 HOUSE!!
21.00 HOUSE!!

FATTTA hur lycklig jag äär!!! vet ni vad jag oxå gjorde idag?? HÄLSADE PÅ MIN LILLA KUSIN SOM FÖDDES I MÅNDAGS. hon ärväldigt liten o inte så söt än, och hon har inget namn, men det var kul att se henne. det var f1 hemskt på sjukhuset där min mostervar. när hon hade fött fick hon medicin som hon tydligen inte tålde och on fick en liten, men ändå, HJÄRTINFARKT!!! USCH!! D: vad hemskt! hon låg på hjärtintensiven o kom hem i går tror jag :(

JAJA nu ska jag gååååååååååå cya POPUSOSSOS OCOCHOH KOKRORAMOM (jag ÄGER på rövarspråket!!!) <3

RSS 2.0