Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk men var mä moa igår

hej alla friskaajävlar. jag ärsjuk och stavar lika dåligt som min 8åriga brorsa på datan. har typ glömt att man ska ha mellanslag. förlåt mig om det blir för jävligt att läsa... iaf igår var jag på bio med min kompis moa. henne har inte träffat sen i 2AN!!! sjukt va?!?!!det var lite konstigt för hon var vädigt lik som jag kom ihåg att hon såg ut, scaaary... not. men shit shit vi såg de offrivilliga på bio. den var ganske annorlunda alla andra filmer men endå bra. tyckte mest om scenerna i skolan med läraren. usch vad hemskt att plötsligt få alla lärarei mot sig för att man blev lite pissed off på enlärare som hade slagit till en av eleverna!! usch usch.
asså fett taskig siri är!! asså klaras kompis o inte min syrra.. hon bah på msn till iljas sa att klara var käri iljas för att få honom att erkänna att iljas var kär i klara. o till slut gjorde han det.fast nu säger han att han inte har sagt det... haha vem har rätt?? ingen aniiiing!!
juste JUSTE moa tipsade mig om en sida där man kan se typ massa tv serier o filmer gratis o lagligt. super bra!! bara det att jag inte kommer i håg vad den heter... :( smartsmart. pappa o paul är på bok rean men ska köpa alla böcker dom hittar av stephanie Mayer. höhö tackar tackar. då kan jag ligga o läsa hela dagen iställat för att datanörda

HEJDÅ ALLA ÄNGLAR HOPPAS NI INTE SMITTAS AV MIN SKRIVPÅDATASVÅRIGHET!!!!!!

Alice o Alice, kulkul

haha snart kommer alice o alice, höh komiskt va?? eller inte så.. sitter just nu med balkongdörren öppen o sjunger ashögt xD. alla där ute blir asplågade. bor på första vången men jaja, jag vill sjunga nu. juste har just upptäckt en ny låt som jag gillar!! until se bleed med kleerup o lykke li. den känns väldigt sorlig men är jätte bra!!!

lite mer

höhö köpte två tröjor till sen bara så ni vet o gick i en timme i city oxå xD

PÖÖÖÖSSSS

Lite shopping o mammas jobb

shupp alla, idag har jag inte hafat så mkt att göra. såg en skum film på tv om en kille som åkte genom rymden o plötsligt hamnade på en planet där aporna styrde över människorna. sen hjälptes människorna åt o besegrade aporna. när killen sen kunde åka hem till jorden blir det lite jobbigt. för på jorden har nu aporna oxå tgit över. pga han typ. tragiskt va. sen typ dörhan eller nåt sånt väl.
jah gick på götgats backan o shoppa lite ida höhöh. det kändes patetiskt att gå ensam men det var roligare än att sitta hemma framför en data iaf. köpte två tröjor från monki, en varblå men ett träd med hus i o den andra var korallfärgad men en uggla på typ. fina tkr jag. sen gick jag in på the body shop o köpte ett läppbalsam, intressant eller hur, provade lite jeans på gin tricot men allt såg muppat ut på mig, köpte en ny busskorthållare på desigttorgat o sen tog jag 59 till mammas jobb på svenska dagbladet. hmm... vad sk ajg skriva nu?? ingen aning... kanske kan jag skriva att jag ska träffa alice e i morrn o att hon e frisk igen. eller så kan jag skiva om att en gammal komis o jag ska ses nån gång under lovet? eller så kan jag skriva att min syrra fyller 21 imorrn. det var lite roligt. det sk jaag skriva om. min syrra fyller 21 i morrn. vad i PIIIp ska jag ge henne?? vad kan jag ge en 21 åring?? kanske typ godis för dt älskar hon eller anske nåt från the body shop.. ingen aning... :S jaja jag ska inte plåga er mer med mitt skrivande så byebye. cya !! <3 pöössss

Plastpåse åk med alice och mjukisbyxor :P

shuup alla, idag var jag med alice t. det var skojsigt. vi åkte på plastpåsar i vitabergsparken för ingen hade nån pulka ;P haha lite synd kanske men dt gick assnabbt. fast dt gick snabbare för alice :) jag vil oxå åka snabbt såklart. höhö jag gråter asmkt nu.. inte. sen gick vi o hyrde en film för vi var så kalla o helt dyngsura. säg att du älskar mig heter filmen. det var ashemsk!!! asså inte dålig utan sorlig o så. jag grät och herregud vad synd det var om den där tjejen det handlade om. jag vill bara slå dom där killarna. ;( 
igår köpte jag nya mjuuuuuuuukiiiiisbyxor från american apparel eller vad det nu heter... dom är assköna och mörkblå,  gick i mjukisbyxor typ hela dagen igår hemma. 
nu sr min brorsa paul på nåt scary tvprogram på typ cartoon network lr liknande. alla tjejer typ skriker hysteriskt och slls killsr är typ smarta o coola. hmm..  fördommar mot tjejer?? vrf ska alla tjejer vara heltstörda i barnprogram nuförtiden?? öhööö, det är not fair.
 雪を参照してください, höhö, vet ni vad detta betyder?? det betyder ser snö, typ iaf.... eller det stod att det betyder dt..

haha en rolig lapp som jag hittade på gården:

ASskum dröm, min kompis blev gravid

asså jag har börjat drömma SÅ skumma drömmar!!! i alla drömmar hysterigråter jag asmkr oxå!! :S iaf i den här drömmen som jag hade inatt handlade om mina kompisar iljas o klara. klara var GRAVID och iljas var pappan :S :S dom typ fattade inte att det var konstigt utan typ bah: vadå då, det är väl typ helt normalt?
så jag blev asledsen o grät asmkt för att hela klara liv skulle bli fel o för att dom inte fatta att det var konstigt. :S det är väl iaf GANSKA KONSTIG DRÖM!? dt tkr ja iaf. herregud... JUSTE, det blir mer skumt!!!! jag smsa klara om det o hon bah: va??!! jag hade typ samma dröm för några dagar sedan!! och jag bah: vaa? o typ ringde henne. ASSKUMT, men det blir mer!! gissa vilken film amma hade lånat av min morbror idag???!!!!! JUNO!!!!! SÅ SKUMT!!!! tänk om det betyder att klara kommer bli gravid med iljas i typ  9an eller nåt??? OMGOMGOMGOMGOMGOMG. jag blir rädd bara jag tänker på dt!!!

ska fundera lite mer på dt här nu, så hejdå!!!! <3

Sjuk inte kul alls, om ni trodde dt

Hej alla små FRISKA vänner. jag är sjuk.sjuksjuksjuksjuksjuk och sjuk. det är jag. vet ni vad jag är? jag är sjuksjuksjuksjuksjuksjuksjuk. som om ni bryr er... ni tänker nog nu typ..: men herregud, fatta jobbig liten apa det där är!! aldrig mer jag läser hennes blogg!! 
till alla er säger jag vakna, ett nytt knäckebröd antingen gjort av dinkel, vete eller typ blabla. höhö, nu är jag asjobig IGEN. jag bli så när jag är sjuk o inte har nåt att göra. jag chattar med typ tre pers nu men den ena, iljas, skulle precis gå på toa och det verkar som det kommer ta lååååååååååååååååång tid för han sa: ses. det brukar man inte göra om man bara ska vara borta i typ 3 sekunder eller nåt. men vissa har ju problem med sånt där. jag känner verkligen medlidande... not. men herregud... nu tänker v'äl ni att jag är superkonstig!! typ: aahhh, nu sitter den där skumma tjejen o snackar om några PIIIP toaletter, vad i PIIIIP är det är för PIIIP psykopat som skriver den här PIIIIP bloggen.
till alla er säger jag vakna, det finns hopp. NEJ JAG BARA SKOJAR. jag ska inte jävlas mer. jag är jobbig, irriterande och och och och och och väldigt upprepande. så det kan gå för vissa i livet. tänk om jag dör såhär. helt hemsk, och upprepande. det skulle inte vra kul...
till alla er säger jag vakna.... nej NU ÄR JAG JOBBIG SÅ JAG SÄGER HEEEJDÅ OCH SNÄLLA DÖDA MIG INTE; FÖR DÅ BLIR JAG SÅÅÅ LEDSEN :( 
TILL ALLA ER SÄGER JAG VAKNA, JAG ÄR JU BÄST I VÄRLDEN!! höhö, skoja bha

Poetry slam i skolan idag, askul... men ett dödsfall...

hejhej alla!!!!!! snart ska jag åka till skolan och se på poetry slam som anornas varje år i skolan. oj herregud... fick precis veta att min mammas faster muriel som bor i england och pratar engelska precis dog i dag!!! :,( herregud... hon har suttit på ålderdomshem väldigt länge och har altzimer, jag vet ej hur man stavar, så hon känner knappt igen sina barn och kan nästan inte gå. det är jätte synd om henne!! eller var... nee... vad hemskt det är. det här är den första jag känner och har träffat som har dött. iof har jag bara träffat henne en gång tror jag och då visste hon inte vem jag var. usch. hemskthemskthemskthemskthemskthemskt. det är hemskt med döden. man vet ju inte vad som händer med en. tänk om det bara blir helt svart... eller om man drömmer typ. USCH, eller typ återföds. nej nu kan jag inte skriva mer... hejdå <3

:,(

Kolla in mina nya snygga srumpbyxor

Heej, köpte ett par snygga strumpbyxor idag, haha, både jag o klara ville ha dom men ingen hade pengar att köpa dom för, så vi fick se vem som köpte dom först, VILKET BLEV JAG!!! vad jag är lycklig, vad jag är lycklig vad jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag körda söndag. blööhöööö, iljas spärra mitt nummer så jag kan inte smsa honom. tragiskt. jaja, trist för honom iaf xP hhöhö, oj vad jag säger dt mkt. woooopsidooopsi. jag ser på djävulen bär prada nu på canal+. den är bra tkr jag, det är typ fjörde gången jag ser den nu men aja. jag orkar inte skriva mer så här kommer en bild på min NYA TIGHTS och ett hejdå: 

HEJDÅÅÅ LÖV YA <3



hallu alla, lite sorg

hej, idag var jag oxå lite ledsen. det är så jobbigt, ni vet vad... tillexempel i matsalen idag så kom jag sist och blev typ stående mitt i matsalen. vid "iljasbordet" satt klara o nermin o dom o snackade med varann, och vid "tjejbordet" satt dom oxå o snacka med varann. jag hade ingen aning om var jag skulle sätta mig. till slut satte jag mig vid "tjejbordet".
jag har en väldigt dålig ovana.speciellt när jag är ledsen får jag den. jag börjar tro och inbilla mig att alla mina kompisar bara är med mig för att för att dom tkr synd om mig o egentligen tkr att jag är asjobbig o tråkig. det är inte alls roligt...för det är inte så, tror jag iaf.. haha nej jag bara skoja, det är inte så. jag kan vara väldigt annorlunda också, beroende vilka jag är med. ibland pratar jag asmkt och alla tkr jag e irriterande, sen kan jag vara helt tyst och alla ba: du är den tystaste personan jag känner och sen kan jag vara ganska normal. dom jag snackar typ asmkt med tror nog att jag alltid är så men det är jag verkligen inte. hallå, ni måste tycka at jag typ har stora problem med allt o alla och nog borde läggas in på nåt hem för såna som jag!!! och jag inte ens berättat om hälften av mina problem typ.... herregud, vad ska jag ta mig till?! ingen blekaste aning, hhöhö.
om några år ska jag kanske färga håret i en en annan färg, tiita hur jag vill här nedanför: (assnyggt tkr jag xD)

ashlee-simpson-b.jpg

 

PUSS O KRAM ÄLSKLINGARNA JAG GILLLAR MÄÄÄÄST!! <3 höhö, lite hysteriskt xP


kort från agnes, lite tråkigt maybe

haha nike på tunnelbanan xDheejsan, här är bilden på nike som ni inte kunde se förut. eller hoppas ni kan se den nu iaf. jaja, jag är inte riktigt på skrivar humör idag så jag kommer kansk inteskriva mer än det här. ni får nöja er. jag blev faktiskt lite glad när jag såg at 2 persiner redan tittat på min blogg idag. det brukar typ vara 0 annars. :( höhö men nu ska jag gå, hejdååå!!! <3<<3 puss o kram alla

Forms omslag på torsdag, lite roligt

shuuuo alla. på torsdag ska jag på fotografering till tidningen forms omslag. visserligen ska jag typ bara gå på en trappa i bakgrunden med ballonger i händerna och min syrra ska vara mitt på omslagen men det ska ändå bli lite roligt. xD.
Vad gör jag nu? hmm.... inte alls mkt, ser lite på tv, men mia o klara tog slut :(. det är roligt men var roligare förut faktiskt. lite synd. usch, jag kommer få icke godkänd i skridso målen men jaja, jag klara mig jättebra i allt annat säger sara. det är en ledig plats i vår klass nu och det kommer börja nån ny efterpåsklovet typ. skolan ringer runt till alla i kön, jag går i en speciell inriktning om nu inte visste det. Litteratur och drama, haha, typ pluggis o nörd klass men DET SKITER JAG I!!! hoppas det kommer nån snygg kille, men det gör det nog inte. typ bara tjejer söker in till denna klass, nu är det 21 tjejer o 8 killar. ni fattar...
köpte ny tröja idag, en vit stickad med polokrage. jätteskön. orkar inte skriva mer, kram alla och gladd alla hjärtans dag i efterskott!!!! <3 <3 loveeee ya ;P

Hej (glad igen)

Heej, tack så mkt hilda för  ditt fina svar, jag menar det. jag tror att jag kanske hade en sån där tonårssak igår och var lite deprimerad, haha, men nu 'r jag faktiskt glad. det blir nog bra. allt blir bra och jag älskar er alla xP <3 . jag tittar lite på bruce den allsmäktiga nu på tv. sog evan den allsmäktige och den var asbra höhö, tkr jag iaf. men den här är inte riiiktigt lika bra, jag gilllar inte han skådisen. man blir nervös av honom. synd att han är så nervösframkallande, xD *känner medlidande*. eller inte... men jag ska se om den här filmen är lite rolig iaf så jag orkar inte skriva mer. byebye cya x) <3

PUUUSSSSSIII

...

Jag önskar att det fanns ett typsnitt som hette Sorg. där skullle alla boktäver gråta och texten skulle bli full av tårar. allt man skrev skulle bli sorgligt. nu önskar jag att jag hade det. jag känner mig ledsen i magen och vet inte vad jag ska göra. så här är det: Jag är med dom flesta i klassen men tyvärr så går det inte bra. Dom jag brukade vara med mkt vet tkr inte om att jag är ganska mkt med iljas, klara och dom. jag tror inte att dom snackar skit om mig så dt är bra... jag gillar verkligen inte nån mer än nån annan, vill vara med alla men det gör så att man inte har några nära vänner som man kan göra andra saker med. iljas o dom är nog bara med mig för att klara gillar mig. jag vet fan inte vad jag ska göra. jag förlorar dom som står mig nära och har bara mellanbra vänner. mellanbra vänner är såna man är med i skolan men inte så mkt mer. förlåt ni som läser detta och känn inte dåligt samvete. ni har inte gjort nåt fel.förlåt förlåt förlåt. jag bara måste prata med nån men jag vet inte vem så jag för skriva ner det till världen istället. okej, nu ska jag inte döda er mer med min sorg så hejdå

<3


Sorgsna miner, sura apelsiner

Tjuuuu, vad händer? jag vet inte. min värld rasar sammani ett kaos av mörker och jlus,äh ja bara skoja. det lät sorligt tkr jag. menmen, jag ska kanske köpa en ny iPod, en sån där ipod nano, typ grön. jag älskarfärgen grön,den känns så fräch.höhö, som om ni bryr er om det... jag har nog varit lite sur idag tror jag och jag ursäktar för det. kanske lite elk också...jag har blivit elakare men jag tkr inte att det känns bra. hilda ba: du har blivit mkt elakare tkr jag... och jag ba: oj då. med typ helt ironisk och elak röst. USCH dt är inte kul att vara det...
Idag skulle vi åka skridskor, men mina är försmå så jg fick gå i typ två timmar istället. fst jag o johanna gick till en kiosk istället där hon köpte pommesfrites. haha jag köpte några små asgoda gadisar som heter Filidutter.först alla ba:öööhhh dom är så äkliga(för filidutter är asäkliga i början)men sen allaba: mm, kan jag få en till??o ja ba: neeejj, haha, taskig jag är...men johanna fick faktiskt typ 4 stycken. sen köpte hon massa själv. han där vi köpte filidutternaa är assur!!! jag har aldrig mött en surare person!! och jag har mött många... han var astaskig hela tiden, man borde bojkotta honom. gör det är ni snälla!!! det är kiosken vid Zinkendär man går in i ett litet gult hus. TACK SÅ MKT... fast jag vet att ni inte kommer kunna men ändå... nog pratat från mig.

till er alla,från mig alla en riktigt hemsk kväll, TACK
bye


Boring engelskalektion

Heeej jag har engelska nu, det låter som att jag skolkar jag vet men det gör gör jag in te. jag o johanna ska skriva in lite texter o göra en power point men vi har inga texter än så vi kan göra lite vad vi vill. haha det är bra... jag är så dålig på engelska!!! jag lan knappt skriva en mining utan att det blir fel, är typ sämst  i klassen jag lovar. alla i min klass är ju överintelligenta så dom är asbra på engelska och typ kan säga vad som helst. HERREGUUUUUD, jag vill också vara bra pådet....  Jaja, power point är jag ju bra på så det blir väl jättebra... eller inte... jag kan typ inte hjälpa till med nåt nu men snart ska jag skriva massa. usch jag hatar skolans mellanslagsgrej. man måste trycka jätte hårt och på mitten annars blir det ingen mellenslag. johanna gillar dom xD haha. nu kommer hon nog snartså jag ska kanske sluta nu... måste göra lite arbete nu och inte bara slöa.

ADJÖ OCH VI SES SNART IGEN !!! <3

Dans och duvor

shuups, jag sitter i min fina soffa och tittar på mitt favorit program, bolibompa. NENEJNEJNEJ DET ÄR INTE ROLIGT!!! nu börjar programet miljöhjältar, det handlar om en klass som typ tar hand om alla sopor dom hittar... fattar tråkiga program nutidens barn får titta på... när jag var litet barn fanns det bara braiga program. som typ.... ZUT!!! jag kommeri nte ihåg. nu vill min morbror se på svampbob. jag dööööör. svampbob är SÅ dåligt, bara hemsk o konstig humor. typ: " AHAHAHHA SVAMPBOB!!! JAG TROR JSG HÅLLER PÅ ATT BLI GALEN, JAG KAN INTE SE MIN PANNA!!!!" och ja ba: hmm... kul?? men u tittar vi istället på  ett konstigt program om mars. det som är mysko med det programmet är att rösten som förklarar är en robot. den betonar fel ord och har ingen efterklang. vrf i helvete ska man ha en robot som förklarar allting?? vi hade franskaprov i dag och det gick pissdåligt som vanligt...  jag fattar inte hur alla andra kan vara såå bra på franska??!!! jag satt faktiskt o öva oavbrutet i EN O EN HALV TIMME!!! fatta!!! det borde gått asbra tkr jag!!. men nehepp, det ville inte gud och provet. grrrööö, jag blir arg. idag dansade jag så jag är lite trött i benen. armhävningarna är lite jobbiga men jaja, det går bättre o bättre. xD menjag är typ asdålig på dt. 
han pelle som ja berättade om råkade nog läsa min blogg för hansnackar inte mer med mig... haha jag lider inte mkt av det (förlåtom du läser detta men ärlighet är såååå mkt jag). nu handlar det om björnar på bolibompa, de varken bajsar eller kissar på typ 6 månader när dom gått i ide. haha så länge kan nog jag oxå hålla mig... noot.. 

nu ska jag shappa iväg så cya <3

ojdå, jag skrev inte om duvor med jaja skit it, använd er fantasi!! det är bara nyttigt..... öhh..... inte... typ... vet...inte........

Shuup alla underbara och älskade där ute, litet hej och godnatt från mig <3

heej igen, jag är faktiskt ganska glad nu. vet ni varför?? nepp det vet ni inte men SNAAART får ni veta. inte riktigt än,hmm... lite kvar bara.. okej okej jag är asjobbig och konstig men NUUU får ni veta. det är så att många som läst min blogg säger att den är bra.och då blir jag jättesuperduperxtraknäppisglad. iljas, ha ha nu mände jag dig, sa det faktiskt och ville jatt jag skulle nämna honom mer.nahah det kan han ju drömma om. xD jag tänker BAAARA skriva om mig..eler okej kanske inte baaraa, det skulle bli fett tråkish men jaja.jag får väl skriva lite om honom nu:

idag kastade han upp mitt sudd til en våning över precis innan lektionen började så jag fick springa upp  o hämta det
han kallar mig för blondii för att jag blekte mitt hår lite
han skrattar typ hela tiden och då börjar man själv oxå skratta
hans skratt är asroligt
han är tvspelsnörd och stargatenörd
han är taskig ibland men vågar aldrig slå tillbaks när jag slår honom,höhö, vad jag låter snäll

jaja orkar inte skriva mer om dig nu så NÖJ DIG höhö, orkar nte sova än men säger detta ändå:

GODNATT OCH CYA <3 // GANGSTER AGNES!!!

TRÅÅÅÅKISH,plz läs min blogg allatråkmånsar

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, jag har tråkiiiiigt.astråkigt.... iljas säger bara -.- på msn och jag blir helt galen. måste bara snacka med nån nu, känner mig översocial. Ô.ô nahah, titt vilken fin symbol jag precis hitta på,den har ögonbryn!! herregud vad jag är patetisk....  jag har, som alla vet, fått tandställning precis.jag har faktiskt börjat vänja mig ganska bra vid den nu och kan äta någorlunda mycket utan att få asont. men tandtällningen gör sa att jag inte kan säga P så bra utan måste göra en konstig min föar att kunna. det tycker valter, iljas, nike med flera är VÄÄÄÄLDIGGT roligt och vill hela tiden att jag sak försöka säga det. sen får inte jag häller äta kola och tugga tuggumi men  det går inte så bra. åt kola i går och idag, och tugga tuggumi idag mää. men dt gick skitabra så jagkan nog tugga lite om jag verkligen vill xD. det som faktiskt är bra med tandställningen är, förutom att den gör mina tänder snyggast och bäst, att jag inte längra kan bita på naglarna. jag veet, discusting att göra det men jag har varit lite beroende av det kan man säga. men NUUU ÄNTLIGEN kommer jag kunna sluta!! "happy"

hejdååå <3 puss på allla jag äälskar

Alla hjärtans dag och möbelmässa

SHUUOOOP, idag var jag på möbelmässan. dt var ganska kul och det fanns ursnygga möbler som jag vill ha. jag plockade åt mig typ tusen, eller okej kanske inte riktigt sååå många, gratissaker och godisbitar. jag får inte äta kola för det fastnar i tandställningen men det gjorde jag ändå, hoppsansa så det kan gå men det gick bra. jag fick med mig ett rött nyckelband, ett svart nyckelband, en plastficka, en tom vattenflaska där det hat varit vatten i, en halvfull tablettask och en blyertspenna. tror inte det var mer, haha. 

jag både vill och inte vill ett det ska finnas alla hjärtans dag. det är ju roligt om nån gillar en o ger en typ blommor mm men annars är det bara hemskt. att andra får men inte man själv. eller så hemskt tkr jag inte att det är men kanske lite synd iaf. jag har bara fått kärleksbrev på dagis typ hela tiden och sen på sexårs, och det var ju kul. men sen fick jag mina kanintänder som är skitstora o pekar utåt men det har faktiskt lagt sig lite nu. det är bra. och så har jag tandställningen som ska trycka in dom oxå. ska på kollo på sommarlovet och det ska bli askul. seglarkollo tror jag det var. kanske träffar jag min stora kärlek där, haha, hoppas kan man ju alltid xD. 
har tråkigt nu men är stolt övar att jag kom på hur jag skulle ändra färg på texten på headern, woohoo, jag är bäst.... not. aja, byebye alla <3 :) cya ;)

Melodifestivalen, lite boooring tkr jag, snälla läs min underbara blogg!!

Shuup, mitt nya hejord, jag har lite tråkigt. såg lite på melodifestivalen men alla är så bajsdåliga. typ tråkiga och sega. eller vissa var väl helt okej. ser ni att jag har gjort lite finare på bloggen. menj ag kan verkligen inte ändra färg på header texten. vill att den ska vara typ vit eller ljusblå, men nähäpp. det vill inte bloggen. snälla hjälp min om nån av er har haft the same problem. jag snackar med en på msn som är astråkig. titta lite på vad vi har sagt så förstår ni...: (jag är :)

Pelle säger: (20.57.32)
hej
: säger: (20.57.59)
shuup
Pelle säger: (20.58.18)
vad gör du?
: säger: (20.58.28)
håller på med min blogg
: säger: (20.58.37)
det går åt helvete... dd?
Pelle säger: (20.58.53)
imte så mycket
: säger: (20.58.58)
ok
Pelle säger: (20.58.58)
inte
Pelle säger: (20.59.25)
värför går det åt helvete?
: säger: (20.59.46)
för att det inte blir som jag vill
Pelle säger: (20.59.53)
ok
Pelle säger: (21.43.32)
hej
: säger: (21.43.49)
vrf säger du hej hela tiden?
Pelle säger: (21.44.08)
inte vet jag
: säger: (21.44.12)
det räcker väl men den gång
: säger: (21.44.18)
en*
Pelle säger: (21.44.40)
ok
: säger: (21.44.48)
japps
Pelle säger: (21.46.14)
så vad gör du?
: säger: (21.46.37)
håller på med blogg fortarande
: säger: (21.47.38)
dd?
Pelle säger: (21.48.38)
ok
Pelle säger: (21.48.51)
vad heter din blogg?
: säger: (21.49.07)
hmm... hemligt tyvärr
: säger: (21.49.13)
bara en kompis känner till den
Pelle säger: (21.49.19)
ok jag fattar 
: säger: (21.51.22)
jahapp

fattar ni???!!! om han var rolig och typ påhittig, eller vad man nu ska kalla det, skulle han typ försökt tvinga ur mig namnet på bloggen eller nåt sånt och inte bara: o k  j a g  f a t t a r. så tråkig man kan vara?! och såhär är typ alla våra konversationer.....

pusso kram <3

Shuuuu, fan vad mina tänder gör ont :(

herregud... eller Hej btw. min tänder gör SÅ ont. jag kan knappt äta!! jag typ åt knappt nån frukast, lite lunch o helt okej mkt middag. men det är asjobbigt!!! hoppas att jag inte behöver dra ut 4 tänder också. tandläkaren sa att jag kanske var tvungen till det. ganska många i min klass ska få tandställning. det är tur att jag inte är ensam. hilda har redan men hon ska snart ta bort den. lyckos henne... men jag får ju fina o raka tänder sen, eller hur??? om inte blir jag asarg. höuuu. ser på en samisk film nu som är bajs tråkig. mamma tycker att det är "fina miljöer". jag ska på möbelmässan oxå, haha, låter lite skumt men det ska bli lite kul. får då dit gratis för pappa håller på med design och äger tidningen form. mamma är illustratör och ritar nu den där melodifestivalen saken som man ska skriva in poäng i, i svenska dagbladet. kulkul. min morgror heter david shutrick o är känd. höhö, min förra vaktmästare diggar honom och behandlade mig bättre. haha. många tror att det typ är min pappa men nejnejnej. det är sorligt för typ alla i min familj skilde sig förra året. min moster o hennes man, min morbror, davis Shutrick, och hans fru och min pappa och hans sambo pia. det var sorligt. jag grät ganska mkt den kvällen. 

aoouutch, en liten metallgrej sticker in i min kind o gör asont. ajajajaj, jaja nu har jag inget mer att berätta... eller juste! nike var hos mig idag. det var kul men hon skickade skumma medelanden till mina kompisar på msn. som typ..: jag är såååå kååååt. haha jag ba: öhö? hon typ  skratta asmkt. hon skrattar väldigt mkt, det är kul. sen tog vi på massa rött läppstift och drog fjortislinjer på kinderna och gick till busshållplatsen. som tur var mötte jag ingen som jag kände men vi såg helt skumma ut. haha
'
HEJDÅ!!! (vanja, nahahaha)

bild på nike på tunnelbanan xD

photo.php.jpg



Tandställning, ny idag

Shuu idag fick jag tandställning(!) det gjorde asont när de skulle sätta på den o drog i kinderna asmkt. sen hade man en slang i munnen som sög upp allt spott så tungan blev så  torr att jag trodde att den hade förvandlats till en soltorkad tomat. nu är jag öm i munnen och kommer typ inte kunna äta nåt på flera dar xD. det enda som var bra med det här var att jag missade skidskorna :P. tur tur men i morrn kommer jag inte tycka ett det är nån större tröst. :( men jag har fått massa sms från alla människor som älskar mig, haha min kompis drog ut två tänder idag oxå. stackars henne hon ligger i sovan o vill dö säger hon xD, hon har en stor bumullstuss i munnen för det blöder. haha, nejdå det är synd men det kommer iaf gå över snart. det gör inte mitt.

Idag lånade jag ut mer pengar till folk. valter lånade 15 kronor och enzo lånade 10 kronor. han blev så glad att han kom fram för att krama mig men jag ba: jaja, det är lugnt och typ tog ett steg bakåt. jag måste typ ha en lånebok där jag skriver upp alla som lånat av mig så att jag vet. jag har typ lånat pengar till halva klassen. just nu är axel skyldig mig 8 kronor, enzo 10 och valter 15. men det har varit mkt mer!!

hmm... tror inte så mkt mer har hänt mig, har matteläxa :(

hejdå! <3

mun.jpg


BLOND nu!!! xD

heeej, nuuuu ääääär jaaaaag blooooond. eller blondare iaf. iljas kallar mig blondi och alfred märke inte ens. det är lite skumt... min danslärare märkte det men inte alfred som går i min klass. skumich som badskum. men jaja. jag blev asarg i morse när jag skulle ta bussen. bussen kom och öppnade dörrarna, folk gick in och jag kom springandes lite efter. precis när sista personen hade gått in stängde han dörren. så kom jag fram till dörren. han SÅÅG att jag var där men började köra. jag sprang efter lite o vinkade genom glaset på dörren men han IGNORERADE MIG OCH LOG!!! det var en början på en dålig dag.

Men det blev bra efter skolan. jag, lillebil, vanja och tora(!) gick hem till lillebil och hade askul innan jag o lillebil skulle på dans. tora brukar vara med emogänget men var med oss lite, det var kul. hon är rolig och skrattar jätte mkt. det gillar jag ^^
hejdå!! puss o kram!!

juste ni skulle få bild, xD fast mitt hår ser fortfarande mörkt ut där, ser blondare ut irl plus att den är tagen under extremt dåliga förhållanden

hej glömde lite

jag ska blondera håret idag, fiint va!! ni får bild när jag e klar. Valter i in klass blev typ arg på mig på ett grupparbete. han sa at jag inte gjorde något men det var jag som gjorde typ allt och han satt bara o snacka med några andra. så jävla jobbig. stefanie har slutat också. det är synd. vi var inte så nära vänner men jag älskar alla i min klass. ärligt. alla är superdupersuper bra och alla bor i mitt hjärta. till o med de som är lite jobbiga som valter o enzo. alla har skumma namn i min klass. Noomi, Enzo, Lillebil, Nike, Nermin och Iljas. tror inte det var några fler. bara åså ni vet är valter stellan skarsgårds son. lite coolt va?! jaja nu får jag säga hejdå byes

<3

VÄRLDENS sämsta musiklärare

hej, alla läsare ( altså inga). idag åkte jag hem från skolan med klara. vi bor ganska nära varandra. tur det för annars skulle jag nog ha slagit till nån på bussen, jag var så jävla pissed off. vi har haft musik men världens sämsta musiklärare. hon har verkligen nåt imot mig!!!! jag spelar piano på fritiden så jag är, om jag får säga det själv, ganska bra på piano. vi sjunger och spelar no woman, no cry. det går asdåligt. alla i klassen, vi är 29!!, står i ett rum där typ 10 pers spelar synth utan hörlurar, några spelar gitarr och resten spelar bas. man hör ingat av vad man spelar och alla pratar tyå ashögt. peter gick runt till ALLA i klassen förutom mig. han bara gick förbi. sa inte ens att det gick bra. det enda han gjorde var att knäppa framför mitt ansikte och synten så att jag skulle sluta spela det jag spelade... jag spelade en annan låt som jag har i piano läxa för jag var klar men det fick man tydligen inte. bajslärare. vi skulle sjunga oxå men det gick inte så bra för peter sjunger seriöst apadåligt. plus att han spela fel typ hela tiden. det var omöjligt att sjunga med han osså sjunger jag inte alls bra, tror jag

jag o klara snacka lite skit om folk på bussen, vilket jag ALDRIG brukar göra i vanliga fall. men nu var det faktiskt ganska kul.  ibland måste man ju xD

hejdå vi ses <3 <3

PS. snart kommer bild på snygga mig xD

Klara min vän, överge mig inte

tyvärr... har klara nu lämnat våran lila "fina o tysta" skype konversation. bara jag o iljas är kvar o så kallat "snackar". det går åt helvete. han sitter helt tyst och det enda jag hör är när han andas. hööööhuuuuuhöööööhuuuu låter det. tråååkigt vi har det. :( jag vill ha kul. borde igentligen duscha nu men gör det i morgon istället. börjar lyxtiden 10. woohooo. ska platta håret oxå, fast jag har typ så platt hår man kan ha. lite tråkigt också är det ganska råttfärgat. ska blondera det lite så att det ser ut som på sommaren. det blir nog snyggt. ska borsta tänderna nu och försöka somna i tid. 

KLAR, det tog visserligen lååångtid. längre än det brukar. men jaja, nu är jag här igen. full av överaskningar.

jag älskar mia o klara! var bara tvungen att säga det. men ärligt det är sååå roligt. det är faktiskt en sak jag håller lite med om som de säger i säsong 2 del 1. det där om mensen o det. att om en kille råkar skära sig lite i fingret så är det ingen som hjyssar och gömmer det, men om det kommer lite blod "där nere" så ska det vara sååå hemligt. okej, okej jag vet att jag e konstig. men ärligt, det är jue naturligt typ. nog om mens nu. killar kanske vill läsa min blogg oxå o då ska inte jag förpesta den med konstiga ämnen. iofs är hela jag konstig och hmm... kanske lite elak under allt det där snälla som finns i mig. jag har alltid varit "den snälle", "den ärlige" och "den kamratlige som aldrig låter någon gå ensam". jag är trött på det nu. nu ska jag visa att jag inte tolererar att få sitta bredvid den mobbade i klassen hela tiden bara för att jag är "så snäll". jag vil int vara så snäll. lite lagom vore bra.

arga hälsningar från tarzan <3

Pisstråkigt

hej alla glada barn, vet ni vad. jag har pissitråkigt. allvarligt talat. min kompis, jag och en som heter iljas som går i våran klass snackar på skype. det brukar vara ganska roligt och alla pratar i mun på varandra... men NU är det aspisstråkigt. ingen säger typ nåt , förutom jag såklart, och klara typ ba: jag skriiiver. faack, nu bill klara se på mia o klara på webben. jag skulle inte ha nämt det... hon missa nemligen det idag och jag frågade om hon hade sett det. ahh, nu är hon helt onårbar. iljas sitter o sjunger dåligt och kräver att vi ska förklara vad mia o klara handlar om annars lägger han på. herregud... i hate you. iljas tjatar alltid om at jag inte kan uttrycka känslor när jag pratar o så härmar han mig... jag dör ärligt snart. han o klara är rätt lika. till sättet asså inte till utseendet. maybe there is some löv in the air. de säger att det inte är det men jaja, de är väldigt "tajta" om man nu kan säga så. och det kan man i min värld. de är typ "BFFE" = best friends forever. nahahah, jag bara skoja men dom är actually väldigt bra kompisar. jag vet jag skrev nog vet på actually men kan aldrig lära mig....

puzz puzz cya ;*

P.S. jag hatar varken klara eller iljas bara så ni vet om ni nu skulle läsa xP

Jag, såklart

för er som inte vet det redan så är det här jag. Det här är jag, jag, jag. om det är en för otydlig beskrivning så,visst, kan jag väl skriva en bätttre. så att ni förstår vem ni har att tampas med och varför jag gör som jag gör. för det kan ju vara lite svårt att veta annars, och då kanske ni får typ... panik eller nåt. så här kommer JAAAG:

namn: hmm... Tarzan, nästan iaf.... eller inte men jaja det får ni kalla mig.

Snygg: hilda sägar att jag har det utseendet som killar gillar meen tyvärr har jag bara haft oroliga förhållanden och för tillfället är INgen intreserad av mig. synd och jag är, ärligt talat, desperat.

Störande förmåga: Skriver dåligt på datan, slarvfel och gör ingen stor bokstav. bara ibland men det slutar i total KATASTROF. hmm... jag har en till störande sak som är jobbig. jag har alltiid haft och kommer nog tyvärr alltid ha nått ticks för mig. i ettan o tvåan sög jag på håret, sen började jag hålla på med ögonen så att jag fick ta ögondroppar, efter det började jag bita på naglarna och det gör jag lite nu oxå men pilar oxå bort sårskorpor. DET försöker jag verkligen sluta med men det går sådär. jag har iaf kommit en liten bit på vägen.

vänner: många som jag alla älskar. hoppas att de int läser bloggen... haha

uteende, blond, ganska smal tror jag, har lite finnar i pannan men inte så mkt, ungefär 165 lång, långa fingarar, snygga fötter, blåögd och lugg.

kläder: önskar jag hade snygga, behöver lite tips tror jag sen.

övrigt: spelar piano och dansar. ska kanske dansa tre ggr i veckan snart. om jag har tur vill säga och att mamma tkr det oxå.


Jaja, hejdå vi ses väl snart. hoppas ni vet vem jag är nu och läser min blogg. annars blir jag pissed off o slutar blogga, tyvärr. typ iF, DET ÄR JUE INTE KUL ATT blogga fattar väl alla, oj då caps lock råka tryckas in. orkar inte skriva om... puss o kramz alla änglar hälsar en annan. 




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0