hej, jag är ledsen att jag inte skriver så mkt... :(

hejsan svejsan. idag har jag vrit i siiicklaaaaaaaaaa o köpte lite tyg o så. jag ska sy en kjol o typ ett rosa linne. OOOoooo jag blir fett stolt om jag lyckas få det att se okej ut!! ;P haha jag var o joggade i fredags men det gick skiiiiiiiiit. skitskitskit. haha jag typ sprang ett kort tag. sen blev jag trött o jogga hem igen. var typ ute i 8 minuter. inte bra.... aja jag ska jogga med mamma nån gång. skulle egentligen gjort det idag men vi hann inte. orkade inte heller xP. jag åt nästan ingen lunch idag så jag är lite huuuugnrig. bbllöblöblöblöblöblböblöb.  jag vill sy men jag orkar inte resa mig upp ur soooffaaaan. jag är laaat. min brorsa ser på nåt konstigt på tv. star wars fast jätte dåligt tecknat på typ cartoon network. den kanelen är heeeemsk. I HATE CARTOON NETWORK. min brorsa avgudar den... stackarn, han har blivit hjärntvättad. så det kan gå. 


hejdå!<3

Blalbabla, ännu en tråkigrubrik från mig

hej iegn alla underbaara bloggläsare... vilket är 0. menmen iljas läser den iaf. inte för att jag förstår varför men aja, det är hans problem. JUSTE han är asjobbig o har börjat med värsta konstiga saken. han drar alla tjejr i bh bandet o släpper sen. det tkr han är skiiitakul. men inte klara o jag, haha. det är sååå synd om os som blir misshandlade av ilas. aja, jag har ju faktiskt slagit till honom några gånger :P. 
NOO imorgon är det skapande skola o jag ska vara med alice o  kajsa IGEEEEEN, blööööööö. tråktråkigt. får sitta o smsnörda eller nåt. fan min mobilräkning blev mkt högre än vad den brukar, inte bra. jag har smsat så mkt den här månaden. ni vet väl att jag åker till alperna snart? vet inte om jag har nät där så då får ni klara mer utan mig I EN HEEEL VECKA!!! omg tänker ni då, hur ska vi klara oss?? då svarar jag: men chilla ba, det ornar dig, lugna puckar ba typ. ja kommer ju hem om några dagar bara, ingen big deal.

byebye allesammans<3

Nää jag ångrade mig

iljas tyvärr, jag ångrade mig, jag orkar inte skriva. bla blabla hejdå

Dom onda grisarna tar över vår malätna jord och bitter sanning kommer flytande

förlåt att jag inte har skrvit på typ AAAASSSSSSSSSSSLÄNGEEEEEEEE, typ inte på TRE HELA DAGAR!! omg. 
hähä, idag spelade jag o , lillebil, alice, alice, miranda,tova o hanna bowling. jag var ASBRA... not.. blev liiiite sur o var otroligt klumpig. råka slå till mig själv med ett bowlingklot så nu har jag ett blåmärke på knäet. smartsmart. tog typ massa bilder men orkar och kan inte ladda upp dom. min som där sladd är hos mamma. jgrjitqtfhnieqjr, jroqjroieq, OMFG, jag testade om jag kunde skriva jag heter agnes utan att titta OCH DET KUNDE JAG!! haha, jag heter agnes. hihihihihihihihihhähähähähhöhöhöhöhahahahahhohohohoåhåhåhhhuhuhuhuhehehehehheeh

AJA bbyebye alla tantstrumpbyxor

vanjo banjo o nikew vid bordet i klassrummet

hej allihopa! nu gjorde jag en lillebil hälsning :P.  nu har vi bytt plater i klassrummet. jag sitter mellan vanja o nike. haha, jag kommer aldrig få en tyst stund xD jag är lat idag så jag orkar inte skriva så mkt som jag brukar. kanske inte skriver mer än det här. tror jag faktiskt det. eller jag skriver lite till :)
på syslöjden stickar typ alla så jag , alice eå, nermin o carro m f vid stora bordet o snackade. carro måste fått typ askonstig bild av hur vi är för vi var typ jätte konstig o perversa o så. hahah, stackare... och alice var ironisk hela tiden när hon snackade så vi kollade hur lång tid hon kunde prata utan att vara det.. inte så lång tid.. höhö, jag håller på att virka en mössa till min brorsa harry som är två är. eller två o ett halvt om man ska vara mer noga xD. den är vit oså ska jag typ brodera ett stort H på den i lite olika fäger. kulkul. aja nu ska jag lata.

adjö kära vänner xP

ganska tråktråkig dag

heej,cidag var fett tråktråkigt. först seg franska i 2 timmar. där fick vi reda på att vi ska ha ett till prov. vi hr typ tuuusen prov nu. aaahhhhhhhhhhh.... sen skulle jag ju typ äta lunch med kajsa o alice i 9ldmen jag "glömde" det o gick o åt med mina kompisar istället. haha.. synd men dom gick med sin kompis o hade nog oxå glömt det.  aja, sen gick jag till skapande skola, NÄR JAG EGENTLIGEN SKULLE VARIT LEDIG!! jaja, jag hade inget att göra där så jag o lillebil satt där i typ 3 timmar o bara tittade på. vi fick inte gå för vi skulle typ spela ststistrollerna för dom som inte var där. FÖR DOM HADE FÅTT GÅ FÖR ATT DOM INTE HADE SÅ STORA ROLLER MEN DOM FICK VI GÖRA!! oträttvist!!! tkr jag iaf. sen danade jag med lillebil som vanligt. men vera var inte där!! :( hon har åkt till thailand.. det vill jag mää. fast hellre vill jag till new york. guuuu va kul att åka dit!!! vi ska nog göra det nästa sommar..... kanske iaf..... hoppas det iaf.... käre gode gud....
kansigtknasigt. ska tv nörda nu lite istället tror jag.
hejdå!! <3


snackat mer med leo :) jobbig dag i morrn:(

heej alla ldnördar. höhö det är bara jag o dom i ld som är dt men dt är typ bara iljas som läser denna underbara blogg o han e en ldnörd... tyvärr iljas. hmm... vad ska jag skriva... blöö inget intressant händer. i morgon har jag först franska i typ 1000 år, sen ska jag EGENTLIGEN sluta efter lunch men jag har SKAPANDE SKOLA. så i morgon kommer jag typ sluta halv 4 eller nåt. sen har jag dans halv fem. 
usch har massa läxor denna vecka, franska, matte, so, no och.... typ inget mer. men det var väl mkt?? jaa det var det... och jag vet nästan inte vad man ska göra på nån av läxorna.
smsade lite med leo idag ;) kulkul, vi bytte nummer med varann igår xP. 

Hejdå<3  (normalt hejdå för typ första gången!!)

Förlåt mig

hej och förlåt att jag inte skriva lika mkt nu som förut. det händer lixom inte så mkt intressant i mitt liv just nu. eller iof gör dt det men det är privata saker som ni i min klass inte får veta :P haha, snällt då... man jaja, jag har ju varit sjuk HELA HELGEN o det var bajstråkigt. nu när jag kom till skolan igen var jag helt konstig o översocial. typ snackade hela tiden. alla blev nog pissed off på mig, plus att alla var typ retiga idag på mig. eller asså inte att dom retade sig på mig utan att dom retade mig xP. valter typ tog mina saker heeela tidan på morgone, nermin hjprde dt oxå. KUL MAN KAN HA, höhö. askul. sen lurade iljas, nermin, alfrd o felix mig att klara var ledsen o typ asarg på mig!!! jag trodde på det o blev helt förvånad för jag har inte gjort not taskigt, tror jag iaf :S, som hon kan vara arg o ledsen för. men sen när jag snckade med klara fattade jag ju att dom bara hade lurats. BÖBCSBPQWOKDOP. sry för det där. fick ett ryck.. inte men jaja jag blablablablabla jag orkar inte skriva mer utan ska tvnörda lite tror jag.

puss o kram

mår bättre nu om ni bryr er xP

hej jag mår, som sagt, bättre nu och har inte legat i sängen hala dagen. skönt. har snackt med bella ganska mkt på msn :). har nu installerar msn på the big dator. jippi. lyssnar på coldplay. dom är faktiskt asbra!! hhöhö.. mormor har kommit nu o vi ska se på film i kväll. spirited away typ. den är så bra!!!! har sett den ganska mång gånger innan men nu var dt ett atg sen. när jag var liten o såg den blev jag ASRÄDD!!! jag tkckte typ att den var som en skräckfilm eller nåt. men den är ju faktiskt lite det... fast tecknad skräckfilm x). dom är såå fint ritade oxå!! otroligt att man kan rita så! jag vill oooooxå *avundsjuk* . bhuhu, nejdå jag ska icke gåta höhö, banja försöker få med mig på mando diao konsterten men det är bara dt att jag inte tkr att låtarna äär så jätte bra xD. haha, eller jo en är bra. en jag vet inte vad den heter... blölbölbölböblböblabalbla. vad ska jag göra nu då? ingen aning. OOooooo såg precis att min komis kom, guuud vad roligt xD :) *happy* YAY. höhö nu ska jag gå och ha roligt, byebye allesammans <3<3 älskar er fortfarande.. inte.. nej jag bara skojade... inte... nej jag skoja ba... inte.... nej ja skoja ba.. höhö jag är asjobbig men jaja HEJDÅ!!!! (L)

usch mådde inte bra idag

var sjuk idag igen. jag är lite skum för jag typ "känner" när jag ska bli sjuk o då är jag hmma. sen blir jag typ sjuk under dagen o bara sover massa o sen blir jag frisk om senast några dagar. jaja nu mår jag lite bättre. kunde inte skriva tidigare idag. typ halvsov istället. tråkigt. aja, snacka nyss med en kille på fb som känner albin o axel i min klass. han var rolig o vi snacka ganska länge. kulkul. juste jag skulle ju kanske träffa mos imorrn men det går nog inte sååå jätte bra om jag är sjuk... synd. det hade varit skoj. skojskojskoj. kulkulkul. 
asså d et där yourubeklippet med wow jocke är bara SÅÅÅ kul. haha. dör..

jooobigt min brorsa sitter i rycker i datan, han tkr att jag har haft den länge... kanske jag har oxå.. jaja ska gå då
HEJJJJJJJJJDÅÅ KRRAAAAAAAMMMMMMMMMMM

blablabla

hejjsan, idag var en lite skum dag. kom av nån anledning hem till kajsa i 9an med hennes kommpis alice. skumish. dom tjuvrökte mm o sen fikda vi. JAG TJUVRÖKTE INTE OM NU TROR JDET!! det kommer jag aldrig att göra. !! USCH... men jaja, jag drack kaffe för typ första gången. eller asså jag ju smakat det o så men inte direkt druckt det. blää, det smaka skit. eller i början var det väl okej men sen typ.. jaa ni förstår. jag är typ helt tyst när jag är med kajsa o alice, haha, tråkigt för dom. nästa onsdag ska vi äta lunch ute o sen gå i affärer för att hitta saker till skapande skola. asså jag gillar typ inte ens dom o dom gillar nog inte mig. men jaja, dom är asjobbiga. snackar typ bara skit om folk o så. synd för skapande skolan kunde vara ganska kul annars. jag skulle ha valt skådis istället :( buhuu vill spola tbx tiden o kryssa i det. suck suck... är typ speedad efter kaffet, kunde knappt sticka på syslöjden. höhö. 

hejdå.. cya laaaaaaater ;* 

hmm... vad i PIIP ska jag skriva nu??

ingen aning faktiskt... hmm..... dansade precis om det  intresserar er.. men dt gör det såklart inte... buhuhuhuh jag vil inte vara datanörd... OMG det är såå hemskt. sry at jag tjatar om det hela tiden men jag vill inteeeeeeee vara det!!!! jaja.. ska ju som sagt kanske dansa fler ggr i veckan. kanske kanske.... igår var jag med hilda, alice, alice, vanja och miranda. kulkul. vi bakade rolig kladdkaka som var helt smetig. fast i åt den o den var GOOODIE. höhö har börjat säga dt nu. 
HERREGUD!! när man är med vanja känner man sig typ helt osocial o att man inte har några vänner!! asså inte så att HOOON  gör det... det är bara dt att hon har så mng vänner!! man blir gaaaalen. hon bah: nu ska jag träffa isak, sen ska jag vara med hanna och vera. dom var det typ TVÅÅÅ VECKOR sen jag träffade!! gud vaar läbngesen, jaja iaf sen ska jag oxå träfa Dina som jag aldrig har träffat och dom är min komis komois typ kompis eller nåt. 

JAG BLIR GALEN!! jag vill oxå ha så mgn vänner!! jaja... vanja är rolig o social, lite överspidad ibland., men dt är ju bara bra, eller hur?? japp det tkr jag. 

HEJDÅÅÅÅÅ!!!!! <3

usch i am a DATANÖRD!!

hjäääääääääälp, jag har precis erkänt mig som datanörd!! HEMSKTHEMSKT!! jag vil INTE vara det. usch... jag vågar inte ens lägga ihop o se hur många timmar det egentligen blir med tv oxå. herregud min skapare!! vad ska jag göra?? ingen aning... jag har såå grå fantasi!! iaf har jag fått dt dom senaste åren. jag vill ju inte sluta som typ total datanörd som sitter framför beroendeframmkallandemenendåunderbarauppfiningendator typ.. dygnet runt eller nåt. det vore heeeemskt!! jaag måste göra nåt. typ läsa mer, rita mer JUSTE jag ritade faktiskt lite igårkväll xD vill ni seee?? okej da. men den är inte klar o har typ asstora ögon.  ska vara med vanja, hilda, alicearna och miranda idaag!!kulkul, ska möta dom vid slussen 12 o då ska vi åka hem till hilda. tror jag iaf xD. höhö vilken koll jag har. JUSTEJUSTE jag o vanja ska på seglarläger nu i sommar x) det ska bli askul men vi kommar typ vara yngst av alla :( lite tråkigt men jaja. det är från 13 till 16. hoppas dt inte är såå mng 16åringar iaf. 
var på utvecklingsamtal igår o jag är såååå duktig på allt. på nån utvärdering om svenskan hade jag skrivit att dt var *askul* och det vill pär, min svenska och so lärare, att jag ska försätta skriva HAHA :P okejokej, dt kan jag utan problem :). nådda målen i hög grad i typ alla ämnen nästan. INTE PÅ MUSIKEN TYVÄRR!!! dt var lite konstigt...
 jaja igår var jag SÅ  sur på kvällen. vet icke vrf. jag typ bara låg tyst o tjurade. men nu är jag lite happy men orkar inte skriva mer, byebye <3<3 pöööööööööössssssss o kraaaaaaaamiiiizzzzzzmin kanske inte så braiga bild :S men den är inte klar heller xD

RSS 2.0