Twilight parody

Haha tkr denna Twilight Parody är skit bra och rolig. fattar verkligen inte hur dom har fått så lika skådisar...... :S


av: the hillywood show

speciellt jasper är såå lik!!! okej okej jag vet, edwardskådisen är typ.. skitful...  men jaja xD



trööööööööött

hejsan alla, jag är, tro det eller ej, ganska trött!!! innan klockan 12!!!! hahah fett bra ju. min brorsa har en kompis som sover över, han är helt gaaleeen. anton heter han och han har väldigt rött hår. rött hår är fint. jag har faktiskt funderat på att färga det. typ till vintern, för då är jag blek igen och kan lika gärna vara rödhårig.
hur underbart skulle det inte vara att ha sånt här hår?? :D nu färgar ju typ alla kändisar håret rött... men snyggt är det!






Uttorkning

hello, jag misstänker att jag kanske drabbades av nån lätt uttorkning. har typ nästan alla symptonen:

  • Trötthet(är skittrött, sov typ till 13.00!!! och då fick jag tvinga mig upp)
  • Förvirring
  • Huvudvärk
  • Yrsel
  • Illamående
  • Snabb svag puls och snabb ytlig andning
  • Svettning med blek hud
  • Dålig aptit
  • Lågt blodtryck
  • Torr hud med klåda
  • Muntorrhet
läskigt, jag måste dricka mer. 
har mest legat framför tvn idag, är såå trööööööött. men nu är jag typ pigg. fan, jag vill somna tidigt ikväll. vore så skönt att typ vakna av sig själv i morgon.
jag typ älskar alla låtar från marie antoinette :D 


friends reklam

hittade en till 


och en till, hehe xD

världens finaste reklamer

hej, här kommer typ finaste reklamerna!!!



Sjuk

i'm sick. sick of you. NÄÄ SKOJADE BHA, jag älskar ju er. helt klart. jag har ont i huvudet och är typ lite snurrig. skriver fel hela tiden och skriver fel ord och sånt. jag tror inte jag kan skriva mer. ska sova lite, hejdå, godnatt
puss o kram//Agnes<3

snart frankrike, sen skola

hello allihopa för förlåt för dålig uppdatering. bloggandet känns inte lika kul längre, mer som något jag måste göra. det är inte bra, jag vill lixom inte göra en till bloggpaus. trist. jag får väl kämpa på och snart komer kanske skrivarglöden fram igen. skoaln kanske lockar fram ny blogg kraft. typ. nåt sånt. 
00.02
jag vet inte vad jag ska skriva. det känns helt trist och rent ut sagt tråkigt att skriva om vad man gjort under dagen. vem fan är intresserad av det kan man fråga sig... kanske är folk det men jag tkr att det kan vara lite trist, iaf att skriva om. om det inte är något aldeles speciellt. 
00.04
måste nog göra klart designen snart. 
00.05
igår var en lite tragisk kväll. jag var på gråtit humör så jag satt typ och chattade med iljas och grät över kentsånger. kändes väldigt konstnärligt. duett av kent har ett läskigt intro, det blev jag rädd av så då grät jag, sen kom resten och det var så fint så då grät jag lite till. 
00.07
på tisdag åker jag till frankrike, kommer kunna blogga där oxå. tur, annars skulle jag nog glömma bort det har bloggandet helt. plötsligt vakna en morgon och komma på att jag inte bloggat på ett halvår, minst. det vill vi väl inte? 
00.09

ska nog sova lite, n´snart iaf. godnatt alla puss o kram//Agnes

harry potter

hejsan allihopaaaaa, har sett harry potter idag, som den harry potter nörd jag är. jag är väldigt nördig när det gäller det, jag gråter när dumbledor dör och ler när det går bra. 
igår var väldigt trevligt, jag, martin, greta, jalle, kajsa och klara satt på långholmen och grillade. mysigt. 
jag snodde en miss li affich idag. den satt på ett elskåp. den passar jättebra in i mitt rum, jag älskar den. och henne.

ajaj ska gå nu, byebye v´cya puss o kram //agnes<3

HEMMA

oh yeah, i'm home again!!! orkar tyvärr inte berätta allt om kollot nu iaf. har typ berättat om och om igen för alla som undrat. kanske nån annan dan. jag har iaf saknat min dator. fast inte lika mkt som jag trodde. känns ganska skönt att jag inte tänker på den hela tiden xD
idag ska jag och typ lite fler från kollot äta nånstans (blir nog donken) och sedan gå på bio. har ingen aning om när och var men jalle ska smsa mig om det typ snart. 
måste typ packa upp massa saker nu och kasta nästan allt i tvätten. känns SKÖNT SOM FAN ATT VARA REN IGEN!!!!! 
men juste, jag var fett klantig igår när jag rakade benen. hehe. jag råkade typ skala av lite hud. sved som fan och blödde skitmkt. jag kommer få ett 3 centimeter lång och 8 milimeters ärr nu. helvete.
aja, ska nog logga in på fejjan igen nu, cya!!!!! 
puss o kram//AGnes <3

och ja, jag vet att min bloggdesign inte är klar än på långa vägar men jag pallar inte fixa på den just nu. kanske om några dar.


sur? haha nää. är HEMMA JU

mina naaglaar

är bara tvungen att lägg in bild på mina naglar :D
slutat bita som ni vet :D


har bara på genomskinligt nagellack :D <3

KOLLO IMORRN, so long suckers

tjabba tjena hallå. jag drar i morgon. kommer inte blogga på.. OMG 12 DAGAR!!! herregud. det är ganska mkt. sitter o ser på rally brudar nu. den har sin charm ;P

måste gå nu

godnatt, cya 
pöss o kramiz//Agnes<3

Kollofunderingar

hejsan allesammans, PÅ MÅNDAG ÅKER JAG PÅ KOLLO. skoj!! orkar inte skriva mer

puss o kram//Agnes<3



Dresscode

hejsan och förlåt gör dålig uppdatering!! fy på mig!! 

igår köpte jag lite grejer :D


randig kjol från Indiska, likadan som den svarta, hehe var tvungen att köpa den. den var på rea och kostade bara 29,50!! :O


och denna "tisha" från hm för 99 balobas. hehe pratade fridaspåk :D oj juste, det är dessutom ingen tisha utan ett linne :O

jag köpte äver ett nitarmband xD hehe...

och idag klippte jag till ett par skitfula jeans jag haft länge till ganska snygga shorts :D


observera den gröna knappen!! :D hehe..

puss o kram//Agnes<3

AGnes och alice badar

usch typ hemskaste videon, men den bjuder jag på!!

ps, jag puffar INTE upp brösten, bara rättar till bh:n, lovar!!

eftersnack:

herregud...

puss o kram//Agnes<3

Mygg och flätor :D

yay, alice gör snygga inbakadeflätor på mig. skoj :D det ´blir jättefint (säger alice iaf xD). hahnääsåklart det blir fint :) jag och alice har myggbett överallt, nästan, och det kliar som fan så vi har typ massa småsår nu. trist. vi åker hem idag och PÅ MÅNDAG SKA JAG PÅ KOLLO!!! omg. fan va skoooooooooooooj teehee.
VET NI???
jag och alice badade igår i regnet xD hehe, det var ganska kul. haha, kan lägga upp videon sen, kanske. alice lillebrorsa filmar. vi typ skriker och hoppar i vattnet. skoj.
sen kollade vi på grease. jag blev besviken, såg den för sörsta gången igår. Sandy är ofattbart tråkig, han är ganska taskig och deras relation byggs på en ostadig grund. det kan bara sluta dåligt. tyvärr...

puss o kram//Agnes<3

Hos Alice

Hejsan hoppsan, jag är hos my bff aliceeeeeee :O skoj :D iljas, nu vet du vrf jag inte kan logga in på msn, hoppas bara du läser min blkogg :S. vi har badat igår men idag har det spöregnat i stort sätt hela dagen, fan va synd.  just nu lyssnar vi på broder daniel (!) omg, jag blir typ galen, hoppar runt och sjunger. skandal. bam bam bam. nu lyssnar vi på anna ternheim. skojskojskojskoj. you are my everything, my heart my mind my everything. typ nåt sånt iaf...
jag har vackra naglar, lovar, jag laddar upp bild på dom när jag kommre hem!! xD lololololol nää skoja ba, man ska inte säga lol. det är bara n00bs som säger lol xD.

Puss o kram//Agnes<3 (i know you love me) xD LOL!!!

ps. älskar uttrycket "TTYN", talk to you never. heheh säger det till alice typ hela tiden hihi xD

epilepsianfall (hehe nästan)

hejsan hoppsan, jag är hemma igen. OMG VAR BORTA I TVÅ DAAGAAAR!!!! :O detta har hänt:

fick "epilepsieffekt" eller vad man ska säga. ljuset på tåget hade nåt felm i sig så det linkade lite hela tiden, jag fick ont i huvudet av det och började se blinkande fläckar så jag fick sitta resten av tågresan med mammas fulagulasolglasögon på mig xD

jag vann på kubb 2 av 2 gånger

jag åkte nästan på bäversafari

jag såg typ världens sorligaste film, the elephant man D:

Sköt med nåt, typ nåt luft gevär eller nåt, och jag trräffade ALLA GÅNGER, naturbegävning helt klart :D *stoltsomfan* jag treäffa tillochmed några saker som inte jonas träffade!!!

läst en konstig bok som slutade med att en hamnade på psyksjukhus, en nästan tog livet av sig och två som var sysslingar blev ihop och låg med varandra. hmm....

åkte hem och dog nästan av värma på tåget.

the end, puss o kram//Agnes<3

RSS 2.0