Fröken Agnes med känsla för fel låt

Hej
Alla sjunger fel låt. Så synd. Idolen kommer aldrig fram och puddingen gick vidare. Är det bara jag som tycker att scenen de som gick vidare sjunger på är ganska skrämmande?
FANFANFANFAN. FAN. Jag åt ingen schhesburgare/ostburgare/cheesburger idag! Det är ju lag på det. Nästan. Faktiskt.

Visst är Christina Aguileras låt Hurt gnska så fin? det tycker jag. Helt klart.

Men nu ska jag få penger på mitt kort. hejdå!


Fröken Agnes med känsla för mindre dator

Hääj! Jag sitter faktiskt inte lika mycket vid den fasansfullamenendåsåunderbarauppfiningen, även kallad datoren. Okej.

Vi hade franska diag och skrattade många fina skratt. Alla visste plötsligt vad de skulle säga. Förutom Axel som inte fattade någonting, men det blev också bra. Tove hoppade över mig igen. Det känns inte riktigt bra.

Sen när jag skulle åka hem kom det fram en lite halvskum kille, eller, kille kanske äe fel ord. Medelåldersman som sa att jag var jäkligt söt. Det kändes tyvärr inte heller särskilt bra. indeed.
Jag och Alice och Hilda var på Åhlens och kollade på parfymer. Jag köpte en. Faktiskt. Men den var mycket mindre än men trodde... 400 kronor. Skandal. Rena rånet.

1 560 000 människor mår nu dåligt eller är sjukskrivna på grund av ditt beteende.



Fröken Agnes med känsla för Tara

Hej! Tara har typ kickat in finaste frågan till Anders Bagge på tv4.se och hon fick svar. "Hur gör du för att bli en sån mysig person? Du är min bästa person. Puss."

Underbart jag gråter nästan stilla tårar. Men bara nästan.

Detta är det enda tillfället jag använder datorn i dag. Faktiskt. Nu ska det bli slut på flera timmars sittande framför datorn. Det är dags för allt att börja. Nu börjar det. Nästan.

Dagens tips: läs mellan raderna


Fröken Agnes med känsla för bullbak

Hejheeeeeeej! Nu har jag inte skrivit på flera år. Igår var jag och Vanja hos Greta och bakade bullar. Greta greta greta, var har du varit hela mitt liv? Nu är hon min vän och vi skrattade mycket. Vanja är också min vän men det visste ni redan... Gretshen bor i Vällingby på ett ställe där de dricker tredje mest i Sverige. Mysigt. Jag gillar Vällingby och Gretasplace.
Min käre lillebror sitter här bredvid mig med sin lilla gulliga tjejkompis. Felicia heter hon och jag gillar henne skarpt. Henne får Paul gärna gifta sig med i framtiden. Om några år. Hon, alltså Felicia, bor med sina sex brorsor, mamma och styvpappa. Detta har nog gjort henne ganska tuff och
FUCK jag måste skriva på skolwebben om elevensval!!!!!!!!!!!!!! JUSTE
och hon är van att vara med killar. C00ling. Hon trodde att jag hade lösnaglar. Det är andra gången hon frågar det. WOHO. Jag tar det som en komplimang.
Nehe. Jag skulle inte skriva på skolwebben. Jaha. Där ser man. Nu rasade plötsligt min värld sammman i hat och ilska. Pure hate. Fast jag ville inte skriva.
Nu blev det ett långt inlägg! Där ser man, varsågod Iljas.

Fröken Agnes med känsla för lite allt möjligt

Hejsan, jag har inte bloggat på ett tag nu. Hehe, TVÅ DAGAR! Är det en skandal eller bara något varligt? Jag ska inte sitta så mycket vid datorn längre. Faktiskt. Men nu stänger jag datorn. Hejdå!

Fröken Agnes med känsla för True Blood

Ganska fin, faktiskt, det tycker jag

Fröken Agnes med känsla för PIPPI!!!!!!

Hej bloggen! Iljas är en snäll prick. Enligt honom. En person jag skypar med, och jag skulle nog gråta lite när han dog. Faktiskt.
Detta säger han att jag ska säga. Den lilla jävlen. Men han kan inte rå för det. Han är sån.
Idag hade jag en galge i håret. Det blev väldigt fint.
That's me!!!! :O ohshit

Fröken Agnes med känsla för en bättre framtid

...och så räddar man situationen genom att färga bort skiten och hoppas på en bättre framtid...

Fröken Agnes med känsla för bilder

Han är min, bara min, bror...



Fröken Agnes med känsla för helg

Hej. Jag har varit på landet nu i helgen och inte haft dator. Kan ni tänka er det? Knappast...
I lördags var en ganska fin dag. På eftermiddagen gjorde jag och Harry lerfigurer av blålera. Jag kom på den briljanta idén att Harry skulle göra bajskorvar. Detta uppskattades något ofantligt och skrattades sedan åt under resten av kvällen. Jag gjorde en fin skål. Jättefin. Kan man kalla en lite ful och sne skål som konst? Tveksamt.
Sedan satt han och Paul och såg på finska barnprogram. Så mycket barnen lär sig nu för tiden.
Jag tog massa bilder. Faktiskt.
Tycker ni att denna skål kan räknas som konst eller återspeglar den bara ens liv fast i lerig version?

Fröken Agnes med känsla för pappas MAC

Hej. Jag älskar det att pappa nu har köpt sig en Mac. MackBook Pro. That's c00l. That's really c00l. Jag är kär i den. Tangenterna LYSER. Man kan skriva med den i mörker. Jag kommer så göra det. Varje natt. Alla läxor. Allt ska skrivas med lysande tangenter. 
Jag vill skriva en bok. Jag vill skriva snabbt. På datorn. Frågan är bara vad jag ska skriva... Jag vill skriva något bra. Som man vill läsa. Något som inte bara blir grått, kort och deprimerande barnsligt. Det vore så synd. Så himla synd...
På gränsen till tragiskt

Men så roligt man kan ha. På gränsen till desperat. Nya fjortisminen enligt Vanja.


Fröken Agnes med känsla för livet, nästan

Hej. Skype. Nu. Hilda, du är inte inne på skype längre. Eller det kanske är jag som inte är det men det låtsas vi inte om. Vi varken chattar eller skypar. Det känns inte riktigt bra nu. Men det får vi snacka om senare. Någon annan gång. Idag var jag inte med på gympan. Jag är sjuk. HostHost. Fett synd. Jag är så trött. Och jag var inte med på gympan. Jag dör snart. Av trötthet. FETT SYND!
Jag ska se desperate housewifes 24 timmar och grilla på långholmen, men det är nästa vecka. Faktiskt. Detta är sanningen, och sanningen är ofta en aning skrämmande. Oftast.

Fröken Agnes med känsla för regn

Hello, har precis kommit hem från mammas kompis som fyllde 41 år. Trevligt. Åren bara flyter på. Datorn laddar ut om 7 minuter så.... HEJDÅ
helt blöt efter regnet :S Det rann i floder. Precis som tårar.

Fröken Agnes med känsla för P!nk

Pink är C00l med stort C!

Fröken Agnes med känsla för illamående

I'm sick. Of you. Nej. Jag skojade. Ta ett skämt. Men jag är sjuk. Sjukare. Sjukast. Just nu är jag sjukare. Jag har börjat må illa och har ont i huvudet. That sucks. Jag vill inte vara sjuk mer. Det räcker. Faktiskt utan nästan.
Ja borde be mamma hyra någon rolig box åt mig. Som OC eller Lost. Det vore nåt det. Ska nog göra det. I morgon. Om jag inte mår bättre.

Fröken Agnes med känsla för BLOGGLOVIN!!

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1030343/tarzzansbloggse?claim=3ye27shzua7">Följ min blogg med bloglovin</a>
NU FINNS JAG PÅ BLOGLOVIN!!!!
Bläddra ner lite och klicka på tjejen i menyn!!!

snela?


Fröken Agnes med känsla för sjukdom igen

Hej. Det var kanske inte så bra att gå till skolan igår... Nu är jag sjuk igen och hes som vanligt. Känns det som. Har precis sett 1408. Det är en film. Bara så ni vet. Den var lite läskig, fast inte så mycket. Nu sitter jag i soffan och tråktittar på Ellen DeGeneres show. Ganska tråkigt.
jaja, ska vattna blommor och äta lunch nu

Fröken Agnes med känsla för en osäker jacka

jag har köpt en osäker jacka. Nu vet jag inte om det vra bra att köpa den. Den kanske ser jätte konstig ut. Men jag har kvittot kvar. Tror jag...
jaja, ni får själva se:

Fröken Agnes med känsla för bara ett litet musiktips

Hejhej. La Roux är väldigtväldigtväldigt bra. Inte fin, bara bra. Kent är fin. Sos från mänskligeheten är fin. La Roux är bra. Så är det bara. Tyckte även att hon hade gansa c00l video till denna låt. Tror det är den enda som har musikvideo, den är den som är "bäst". Fast inte enligt mig. Icke.
Nehepp. Det fanns fler musikvideos...
Jag tycker inte om att säga okej. Okejokejokej. Jag säger det så mycket. Men det vill jag inte. Det låter så ointresserat, eller nåt. Det blir liksom så många okej. Bara på raken typ.
okej
okej
okej
okej
okej
Okej, jag ska gå nu. Okej

Fröken Agnes med känsla för rökande Pippi

Hahahahah, är denna bild verkligen med i nån av filmerna??

Fröken Agnes med känsla för lite halvkorkade bloggare

Jag tycker faktiskt denna är ganska rolig...

Fröken Agnes med känsla för syslöjd

Idag var en syslöjdsdag. Det gick ganska bra och jag broderade ganska mycket. Av någon anledning pratar vi nästan alltid om skumma saker under tiden vi jobbar. Hmm... Idag blev det dödsstraff och homosexualitet. Trevligt värre. Iljas vill ha dödsstraff och klara vill ha tortyr. Vad har jag för vänner? Det känns hemskthemskthemskt. Inte alls bra. Fast jag gillar dem ändå. Faktiskt. Nästan. Jo det gör jag.
Faktiskt utan nästan.
Ska äta nu

RSS 2.0